elämä

Koti

17.4.2018 Teksti: Xenia

On jotenkin lähes outo olo tällä hetkellä. Tämä meidän rakas koti kun on edelleen meidän koti ja kenties sitä vielä hyvinkin pitkään. Mutta samalla koen lähes huonoa omaatuntoa sitä kohtaan kun meillä on jo muita suunnitelmia. Ihan kun meidän talolla olisi tunteet ja se loukkaantuisi siitä, että mennään eteenpäin.

P3290801

Sanoin eilen miehelle siitä, kuinka mä olen tosi huono tällaisissa ”välitiloissa”. Yritän avata hieman tätä teillekin.

Kun seuraavan talon paikka on löytynyt on mun pääkoppa mennyt jo tietyllä tavalla eteenpäin, mutta fyysisesti olemme vielä tässä. Jotenkin oikein kärjistäen varmaan hyvin pienessä määrin sama fiilis kuin silloin jos asuisi eksän kanssa saman katon alla yhä edelleen. Tuntuisi kummalliselta olla siinä kun tietää, että tulevaisuutta ei enää juuri siinä tilanteessa  ole. Tajuatteko yhtään mitä haen takaa?

P3290818

Mutta kuten tuossa sanoin, nyt on sikäli kiva tilanne, että meillä ei myöskään ole hengenhätää. Tontin voimme hankkia jo ennen kuin myymme tämän ja se voi odotella siellä rakentamattomana kunnes tälle kodille sopiva ostaja löytyy. Meillä on kuitenkin tälle mielessämme arvo, minkä alle emme missään tapauksessa myy, mieluummin sit asumme ja elämme tässä itse kuin myymme jotain meille tärkeää pilkkahintaan.

P3290820

Fakta on kuitenkin se, että tässä voi hyvin mennä pidemmänkin aikaa, olen ainakin asennoitunut niin. 😀 Tässä onkin nyt pyöritelty eri välittäjiä mielessä ja pohdittu kuka olisi paras juuri tälle kodille. Olen yrittänyt googlata mielipiteitä ja kysellä tutuilta heidän kokemuksistaan. Aika selkeä ajatus täällä alkaa jo olemaan, eiköhän tähänkin tule vastaus nyt parin viikon sisällä. Mutta kertokaa tekin mielipiteitänne, arvostaisin niitä todella!

P3290840

Fiilis onkin täällä tietyllä tavalla vähän silleen vatsaa kutkuttavan jännittynyt ja kynnet on muisto vaan.. Mut tuntevat tietävät, että aina kun on elämässä jotain meneillään, alan saman tien pureskelemaan kynsiä.. Meikäläinen skrollaa Pinterestiä yhdellä kädellä ja natustaa toisen käden kynsiä. Ja hei, miten raivostuttavaa, että Viaplay menetti oikeudet ainakin nyt hetkeksi Greyn Anatomiaan. Oikeasti, miten koukussa voi sarjaan olla kun eilinen ilta meni lähestulkoon pilalle, kun ei voinut katsoa Greytä?

P3290841

En nimittäin tiedä teistä, mutta kerronpa nyt hieman sitä, mikä on meidän käsitys ihanasta illasta ja se on hyvä iltapala ja joku hyvä ohjelma lasten nukkumaanmenon jälkeen. Pienten lasten kanssa se on nimittäin ainut hetki päivässä kun voi vaan olla ja löhötä, joten siitä on tietty otettava ilo irti. Kyllä me usein suunnitellaan, että huomenna illalla tehdään joogaharjoituksia (molemmilla selkä reistailee, vanhukset), mutta ei ikinä jaksa. Noh, olen sentään menossa tänään jo toista kertaa jumppaan, joten iloitaan tästä. Liikoja ei viitsi itseltään vaatia. 😀

P3290843

Nukuin viime yönä tosi huonosti koska päädyttiin katsomaan Fear the walking dead -sarjaa, joka on kaikkea muuta kuin rentouttavaa. Pitää keksiä joku korvike nyt Greylle, mitään ideoita? 😀

Nyt mä meen keittää pannullisen kahvia koska poika nukkuu ja mä otan tästä työhetkestä ilon irti. Hän on tällä hetkellä joka paikassa, samaan aikaan ja näinä kohtuu väsyneinä päivinä kun pää on niskajuntturoista kipeänä on vähän silleen kiukkuinen olo. 😀 Huomaatteko?

Pitää vähän psyykata itseään ja muistaa miten onnekas on. Se yleensä auttaa mua tosi hyvin. Paitsi yöherätyksissä. Niihin ei auta mikään. Hah. 😀

ps. Väsynytty huumoria. Koittakaa kestää.

pps. Alekoodilla  XENIA18 saatte vielä 22.4 asti 18% alennusta kaikista aurinkolaseista Sunglasses Shopilla! 🙂 Ei koske Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin ja Victoria Beckhamin tuotteita, eikä aleosion tuotteita.

 

Xenia

Instagram

  • Can’t wait for summer! It feels like this winter has lasted for two years🤔😁 #readyforsummer

xeniasday

Kommentit (21)

Tuohon välitilaan kaksi keksin mielikuvan; kuin asuisi toinen jalka ulkona. Vihaan itsekin välitiloja ja pidän pysyvyydestä. Alun alkaenkin tiesin, että ei tähän jäädä asumaan kamalan pitkäksi aikaa, joten on tämä aika on ollut kuin tulisilla hiilillä tanssimista. Nyt kolmantena vuonna, kun tämä alkaa tuntua kodilta, löytyi meidän unelmien talo ja se on nyt menoa sit… Jollakin tavalla otan nyt viimeisiä fiiliksiä irti tästä, mutta alan olla innoissani jo kahdella jalalla ulkona tästä tönöstä – ihan vain saadakseni pysyvyyttä.

Meidän taloa myy Habitalta Tero Västi ja aivan mahtava tyyppi! En voi kuin suositella. Kovasti uhkasi, että parissa viikossa saa meidän talon myytyä, eikä millään pilkkahinnalla.

Ehdottomasti kannattaa katsoa Resident sarjaa. On myös sairaala sarja ja tällähetkellä pyörii muistaakseni maanantai iltaisin, mutta ruutu palvelusta voi katsoa näkemättä jääneet jaksot.

Listalla on. Ootte ihania, kiitos!<3

Mäkin suosittelen Resident sarjaa! Jos tykkää Greystä niin tykkää kyllä tästäkin 🙂 En itseasiassa tiennyt, että se tulee myös telkkarista, itse olen ruutuplussan kautta katsonut sitä.

jes, nyt mulla on hyvä lista sarjoja! 😀 Kiitos teille!<3

Doctor Foster on hyvä, mutta taitaa olla Netflixillä 🤔

Tiedän tuon tunteen talosta. Kunpa osaisikin elää niin, että ei yhtään kiintyisi paikkoihin tai esineisiin. Onneksi teillä on kuitenkin sama perhe kasassa, erotilanteessa se kodin myyminen on helvetillistä 😔

Joo siis kärjistäen tarkoitinkin, en edes voi kuvitella miltä tuntuisi asua saman katon alla ihmisen kanssa jonka kanssa ei ole enää yhteistä tietä. Viimeksi kun erosin niin asuin äitini luona kunnes löysin oman kodin, mutta toki se on esim perheellisenä aivan eri asia. 🙁

Moikka!
Samaistun tosi paljon aiheeseen mistä kirjoitit. Oon viimeset puoli vuotta elänyt samanlaisessa tilanteessa, ja tuntuu että tälläselle elämän nautiskelijalle se on paikoin stressaavaa. Ja nimenomaan tuo ”huono omatunto” asunnon puolesta on tuttua 😀
Ja hei sanos muuta, ihan kaameeta kun Grey lähti menemään. Otin ite heti perään Ruutu+ kun siellä näkee Greyn 14 kautta pikkasen pidemmälle mitä telkkarista. Mut hei, Viaplaystä löytyy semmonen sarja kun Scandal, jos et oo katsonut niin KATSO!!! Oon aika varma et voisit tykätä, jos et oo nähnyt 😊
Ihanaa kevättä!

No just se. Kun ei sitä sit halua enää kauheasti tätä nykyistäkään kotia laittaa sen enempää (ja minähän teen sitä aina, kuuluu mun persoonaan), mutta toisaalta kokee siitä huonoa omatuntoa. 🙂 ja toi scandal pitää kyllä katsoa, niin monet sitä kehuneet!!!

Hei suosittelisin muuten viaplaysta Scandalia, sarja on samalta tekijältä kuin Greyn Anatomia ja ihan törkeen koukuttava!

Anoppi puhui tästä myös, korvan taakse!!! 🙂

Scandal on munkin suositus. Olin niin koukussa, että katselin jaksoja bussissa puhelimen näytöltä töihin mennessä kun en vaan voinut lopettaa.

Suositus porvoolaisesta kiinteistönvälittäjästä! Ostettiin meidän nykyinen asunto 2016 Habitan Tero Västin kautta. Kaikki sujui oikein loistavasti ja jäi tositositosi hyvä kuva hänestä.

Kiitos, harkintaan! 🙂

Viaplaysta Parenthood sarja. Niin ihana ja lämminhenkinen! Itkuvaroitus kuitenkin 😀

Kiitos! Mä listailen näitä ylös niin on aina jotain mitä katsoa seuraavaksi. MÄ en nimittäin inhoa mitään enempää kuin sitä, että pitää alkaa selailemaan valikoimaa sit kun lapset menneet nukkumaan. Siinä saa nimittäin kulutettua koko illan. 😀

Ymmärrän hyvin ton sun taloajatuksen! Meillä on ollut nyt puoli vuotta asunto myynnissä ja sen lisäks, että stressataan meneekö tää nyt ja millä hinnalla, niin on tietynlainen ahdistus kun mieli on tästä asunnosta jo tavallaan muuttanut pois, mutta fyysisesti täällä joudutaan edelleen olemaan. 😀 Toivotaan, että tilanne helpottais pian. Ja sithän se tuntuu tuplahyvältä, kun pääsee vihdoin elämässä eteenpäin – tän ajatuksen voimalla yritetään vielä sinnitellä tässä!

Hart of Dixie 👍🏻 Just täydellinen ainaki itselle raskaan päivän jälkeen. Sellainen jossa saa sopivasti laittaa aivot narikkaan 🙂

Onko toi matto Elloksen Tanger vai mikäs?

The night shift lääkärisarja on ihan paras!! Harmittaa jo kun enää yks jakso jäljellä joten voin kyllä suositella 🙂

Meidän talo oli myynnissä Oikotiellä 8 pvää, jona aikana välittäjämme näytti sitä yksityisnäytöllä kolmelle perheelle ja saimme kaksi tarjousta jonka toisen hyväksyimme. Yksityisnäyttöigin päädyimme välittäjän suosituksesta, jäi silloin ne uteliaat renkaan potkijat koteihinsa ja ainoastaan oikeasti kiinnostuneet tulivat katsomaan. Meillä oli myös todella hyvät kuvat ammattikuvaajan toimesta, sekä 3 D videokuva ja tavallinen video sekä vielä ilmakuvat.

Välittäjänä oli Janne Parhiala Remax:lta

Tuohon välitilaan kaksi keksin mielikuvan; kuin asuisi toinen jalka ulkona. Vihaan itsekin välitiloja ja pidän pysyvyydestä. Alun alkaenkin tiesin, että ei tähän jäädä asumaan kamalan pitkäksi aikaa, joten on tämä aika on ollut kuin tulisilla hiilillä tanssimista. Nyt kolmantena vuonna, kun tämä alkaa tuntua kodilta, löytyi meidän unelmien talo ja se on nyt menoa sit… Jollakin tavalla otan nyt viimeisiä fiiliksiä irti tästä, mutta alan olla innoissani jo kahdella jalalla ulkona tästä tönöstä – ihan vain saadakseni pysyvyyttä.

Meidän taloa myy Habitalta Tero Västi ja aivan mahtava tyyppi! En voi kuin suositella. Kovasti uhkasi, että parissa viikossa saa meidän talon myytyä, eikä millään pilkkahinnalla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *