Xenia's day

Koti

Teksti: Xenia

On jotenkin lähes outo olo tällä hetkellä. Tämä meidän rakas koti kun on edelleen meidän koti ja kenties sitä vielä hyvinkin pitkään. Mutta samalla koen lähes huonoa omaatuntoa sitä kohtaan kun meillä on jo muita suunnitelmia. Ihan kun meidän talolla olisi tunteet ja se loukkaantuisi siitä, että mennään eteenpäin.

P3290801

Sanoin eilen miehelle siitä, kuinka mä olen tosi huono tällaisissa ”välitiloissa”. Yritän avata hieman tätä teillekin.

Kun seuraavan talon paikka on löytynyt on mun pääkoppa mennyt jo tietyllä tavalla eteenpäin, mutta fyysisesti olemme vielä tässä. Jotenkin oikein kärjistäen varmaan hyvin pienessä määrin sama fiilis kuin silloin jos asuisi eksän kanssa saman katon alla yhä edelleen. Tuntuisi kummalliselta olla siinä kun tietää, että tulevaisuutta ei enää juuri siinä tilanteessa  ole. Tajuatteko yhtään mitä haen takaa?

P3290818

Mutta kuten tuossa sanoin, nyt on sikäli kiva tilanne, että meillä ei myöskään ole hengenhätää. Tontin voimme hankkia jo ennen kuin myymme tämän ja se voi odotella siellä rakentamattomana kunnes tälle kodille sopiva ostaja löytyy. Meillä on kuitenkin tälle mielessämme arvo, minkä alle emme missään tapauksessa myy, mieluummin sit asumme ja elämme tässä itse kuin myymme jotain meille tärkeää pilkkahintaan.

P3290820

Fakta on kuitenkin se, että tässä voi hyvin mennä pidemmänkin aikaa, olen ainakin asennoitunut niin. 😀 Tässä onkin nyt pyöritelty eri välittäjiä mielessä ja pohdittu kuka olisi paras juuri tälle kodille. Olen yrittänyt googlata mielipiteitä ja kysellä tutuilta heidän kokemuksistaan. Aika selkeä ajatus täällä alkaa jo olemaan, eiköhän tähänkin tule vastaus nyt parin viikon sisällä. Mutta kertokaa tekin mielipiteitänne, arvostaisin niitä todella!

P3290840

Fiilis onkin täällä tietyllä tavalla vähän silleen vatsaa kutkuttavan jännittynyt ja kynnet on muisto vaan.. Mut tuntevat tietävät, että aina kun on elämässä jotain meneillään, alan saman tien pureskelemaan kynsiä.. Meikäläinen skrollaa Pinterestiä yhdellä kädellä ja natustaa toisen käden kynsiä. Ja hei, miten raivostuttavaa, että Viaplay menetti oikeudet ainakin nyt hetkeksi Greyn Anatomiaan. Oikeasti, miten koukussa voi sarjaan olla kun eilinen ilta meni lähestulkoon pilalle, kun ei voinut katsoa Greytä?

P3290841

En nimittäin tiedä teistä, mutta kerronpa nyt hieman sitä, mikä on meidän käsitys ihanasta illasta ja se on hyvä iltapala ja joku hyvä ohjelma lasten nukkumaanmenon jälkeen. Pienten lasten kanssa se on nimittäin ainut hetki päivässä kun voi vaan olla ja löhötä, joten siitä on tietty otettava ilo irti. Kyllä me usein suunnitellaan, että huomenna illalla tehdään joogaharjoituksia (molemmilla selkä reistailee, vanhukset), mutta ei ikinä jaksa. Noh, olen sentään menossa tänään jo toista kertaa jumppaan, joten iloitaan tästä. Liikoja ei viitsi itseltään vaatia. 😀

P3290843

Nukuin viime yönä tosi huonosti koska päädyttiin katsomaan Fear the walking dead -sarjaa, joka on kaikkea muuta kuin rentouttavaa. Pitää keksiä joku korvike nyt Greylle, mitään ideoita? 😀

Nyt mä meen keittää pannullisen kahvia koska poika nukkuu ja mä otan tästä työhetkestä ilon irti. Hän on tällä hetkellä joka paikassa, samaan aikaan ja näinä kohtuu väsyneinä päivinä kun pää on niskajuntturoista kipeänä on vähän silleen kiukkuinen olo. 😀 Huomaatteko?

Pitää vähän psyykata itseään ja muistaa miten onnekas on. Se yleensä auttaa mua tosi hyvin. Paitsi yöherätyksissä. Niihin ei auta mikään. Hah. 😀

ps. Väsynytty huumoria. Koittakaa kestää.

pps. Alekoodilla  XENIA18 saatte vielä 22.4 asti 18% alennusta kaikista aurinkolaseista Sunglasses Shopilla! 🙂 Ei koske Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin ja Victoria Beckhamin tuotteita, eikä aleosion tuotteita.

 

X