Xenia's day

Kotidetaljeja

Teksti: Xenia

P8090419

mattosäilytyskori / kynttilälyhty / verhot

Kuvailin muutama päivä aurinkoisena päivänä meidän kotia ja ajattelin jakaa nyt näitä kuvia samalla kun Elloksen kodintuotteisiin toimiva 20%:n alekoodi 365712 on edelleen voimassa. Meillä kun on jonkin verran heiltä hankittuja tuotteita, joista olen erityisen paljon tykännyt. Yläkerran olkkarissa ensinnäkin tuo iso matto, torkkupeiton säilytyskori sekä kynttilälyhty ja verhot.

P8090491

tuoli / lamppu / peili

Eteinen ei ole kokenut sen kummempaa muutosta, mitä nyt lampaantalja löysi paikkansa tuosta tuolin päältä. Se tuo mun mielestä kivasti pehmeyttä tilaan ja toki istuinmukavuus nousee ihan uusiin sfääreihin kenkiä laittaessa. Off topic; kuinka ihanaa on muuten kun voi laittaa kengät jalkaan ilman että on maha tiellä. Tulipa vain mieleen.

P8090436

kynttiläjalat / lamppu / kultainen valokuvakehys

Miehellä oikein kädet syyhyää päästä tekemään toinen huonekalurestaurointi ja etsinnässä olisikin joku vanha lipasto / sivupöytä, jota hän voisi muokata mielensä mukaan. Tämä lipasto on nimittäin yksi mun lempihuonekaluista, se on niin kaunis ja persoonallinen ja mikä parasta, siihen liitty muistoja. Tyttäremme kuva on saanut viereensä pienen miehemme kuvan. Luoja miten onnekas olenkin!<3

P8090435

matto

Tää eteisessä oleva matto oli aiemmin tuossa työhuoneessa, joka sai toisen maton tilalle kun tämä nyt sopikin tähän eteiseen niin hyvin, niin väriensä kun kuvionsakin puolesta. Meillä on näitä sinertäviä ympäri taloa, mutta siinä on väri, josta pidän aina vaan.

P8090406

marmoritarjotin / maljakko

Tätä tämä pikkulapsi ja vauva-arki muuten on. En nimittäin ole vieläkään ehtinyt lukea tuota Vakre Hem & Interiör lehteä vaikka se on majaillut tuossa sohvapöydällä odottamassa jo viikon verran. Eilen vauva nukahti yhdeksältä ja minä puolestani vartin yli. Kyllä on villiä! Vaasissa on mun morsiusneitokimppuni kuivumassa, se on niin kaunis!

P8090400

villamatto

Tämä vierashuone/työhuone on mun seuraava projekti ja jonkun verran olen saanutkin aikaiseksi jo, lähinnä siinä mielessä että olen siivonnut kaiken turhan pois, sinne kun aina kummasti muutti asumaan niin tytön nukenvaunut kuin legot ja junaradatkin. Matto on löytänyt paikoilleen ja seuraavaksi olisi verhotankojen asennus. Niinkin yksinkertainen asia, mutta jotenkin se aina vaan jää tekemättä. ”Älä turhaan tee sitä tänään minkä voit jättää huomennakin tekemättä” – sanonta pätee todella tuollaisiin pieniin ”ylimääräisiin” kotiaskareisiin.

kotiosasto
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21

Tässä yllä vielä lisää mun omia suosikkejani Ellokselta. Hyvin moni näistä tuotteista löytyykin meiltä kotoota. Ykkösen pöytä, nelosen matto, yhdentoista tuoli, neljäntoista sängynpääty, yhdeksäntoista lakanat ja kahdenkymmenenyhden pöytälamppu. Pakko muuten sanoa, että sen jälkeen kun hankittiin pellavalakanat, ei ole ollut paluuta mihinkään muuhun materiaaliin. Pesin lakanoita kerran ja meillä oli sen aikaa puuvillalakanat, jotka oli pakko vaihtaa heti seuraavana aamuna pellavaisiin. Ne on niin paljon pehmeämmät eivätkä hiosta lainkaan, en voi kuin suositella!

Nyt lenkille ja sit lisää hommia. Illasta tai oikeastaan aamuyöstä saadaan mieheni perhettä kylään, joten mukava perheviikonloppu edessä! Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Linkit kaupallisia linkkejä.

 

Lue myös

X