elämä

Kotifiilistä

8.8.2016 Teksti: Xenia

P8080076

sängynpääty täältä, lamput täältä

P8080085

pöytä täältä, nojatuoli täältä, lamppu täältä ja peili täältä

P8080090

sivupöytä täältä ja lamppu täältä

Viime aikoina on tullut entistä selkeämmäksi se kuinka tärkeää onkaan tuntea olonsa rauhalliseksi juuri kotona. Tässä on tullut juostua pää kolmantena jalkana hoitamassa viimeisiä asioita, mutta kotiin päästessäni oikein odotan sitä että pääsen lukemaan hyvää kirjaa ennen nukkumaanmenoa (vaikkakin se unentulo tällä hetkellä kestääkin pidempään).

Tänään värjättiin hiukset ja Noora kokeili samaan syssyyn mulle koekampausta. Tuntee mut todella hyvin, sillä siitä tuli just eikä melkein eli sekin asia nyt selvillä lauantaita varten. Sen jälkeen kävin vielä hakemassa Maxin ruuat viikoksi, sillä Max lähtee evakkoon kun vieraita on tulossa paljon ja monena eri päivänä. Mä mietin täällä jo kaikkia eri aikatauluja ja kyytejä niin perjantaille kuin lauantaillekin. Joskin tajusin tuossa juuri että se on ihan tyhjän kanssa, aikatauluihin kun ei vaikuta vain mun menot vaan myös monen muun ihmisen menot.

Huomenna onkin sit suursiivouksen aika ja sen jälkeen saadaan ensimmäiset vieraat tänne. Sitten taitaakin olla lähinnä odottelua kunnes perjantaina menen laittamaan sormet ja varpaat kuntoon ennen kuin päästää pääasiaaan eli juhlapaikan koristeluun. Ai että, kyllä on odottavan aika pitkä vaikka onneksi tätä tekemistä kyllä riittää. Mukavaa illanjatkoa teille kaikille!

Kuvissa tunnelmaa meidän kotoota ja erityisesti huonekaluja jotka on hankittu Ellokselta. Tällä hetkellä nimittäin irtoaa myös huonekaluista ja merkkituotteista 20%:n alennus koodilla 345415 (alla ohjeet).

345415 – Ellokselta 20% alennusta kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

345403 – 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

Xenia

Instagram

  • Suunnittelin kaupallisessa yhteistyössä @desenio kanssa taulukollaaseja ystäväni kotiin, oli aivan mielettömän kivaa!! Nyt saatte tekin 25%:n alennuksen julisteista koodilla xeniasday 19-28.2. Ei koske handpicked/collaboration/persoonallisia julisteita!🙌🏻Blogissa lisää kuvia lopputuloksesta ja tiedot valituista julisteista! 🙌🏻😍 #desenio #kaupallinenyhteistyö

xeniasday

Kommentit (30)

Me hankittiin nää Kannustalon kautta, en nyt siis yhtään muista näiden merkkiä. 🙁

En tiedä olenko ainoa lukija, jota tämä asia vaivaa ja toivon etten pahoita tällä mieltäsi. Varsinkaan näin häiden alla, kun on miljoona muutakin asiaa mietittävänä ja yksi elämän tärkeimpiä päiviä tulossa. Mutta blogissasi on nykyisellään todella paljon kaupallisia linkkejä, etenkin Ellokselle. Ymmärrän kyllä, että kyse on varmasti yhteistyöstä Elloksen kanssa. Välillä vain tuntuu, että moni niin muuten mukava kirjoitus jotenkin ”lässähtää”, kun lopussa on linkit siihen ja tähän kampanjaan. Nämä tällaiset ymmärrän, missä tuotteita on linkitetty. Annetaan lukijoille mahdollisuus tehdä samoja valintoja. Ja toisaalta taas ei tarvitse erikseen vastata niihin mistä mikin on ostettu kyselyihin..
Harmittaa vain välillä näin lukijana, kun olet kirjoittanut syvällisempää ja henkilökohtaisempaa juttua ja loppuun on sijoitettu mainoslinkit. Siitä tulee tunne kuin mainos olisi itse blogia tärkeämpi. Tunne voi toki olla vain minun kokemukseni ja ei muita lukijoita häiritsevä.

Tilanne on tietenkin eri sinulla kuin tällaisella harrastelijabloggaajalla 🙂 Tämähän on sinun työsi ja minun blogini ihan vain harrastus. Yhteistyön toki odotetaan näkyvän lukijoillekin.

Pakko kommentoida tähän, että minua eivät linkit ainakaan haittaa. Jokainen huomaa tätä blogia lukiessa miten ammattimaisesti ja suurella panostuksella kirjoittaja tätä tekee ja varmasti sitä kautta ymmärtää myös kaupallisten linkkien olemassa olon. Elloksenkin alennuskoodit ovat myös joskus neljäkymmentäkin prosenttia, ihan rahanarvoinen etu lukijoille.

Hyvää duunia Xenia, tyytyväinen lukija täällä huutelee 🙂

Ja kaunis koti!
Tsemppiä häähommiin!

Nimenomaan näitä koodeja jakelen koska arvelen ihmisten niistä pitävän. Tottakai linkeistä kertyy myös itselle etua, mutta en näe miten se on muilta pois? Kai jokaikinen tekisi minun tilanteessani ihan samalla tavalla.. Jokatapauksessa, valintamahdollisuus kuitenkin on, ja se lienee pääasia! 🙂 Kiitoksia suuresti, täällä juuri suursiivouksen parissa kun saadaan tänään ekat vieraat! <3

Kuten itsekin sanoit, tämä on minun työni ja sillä myös elätän itseni. Jokaikinen linkitys on tehty sillä tavalla että voisin tehdä postauksen ilmankin linkkejä, jos ymmärrät mitä tarkoitan? Siitä en tietenkään toivo kenenkään pahoittavan mieltänsä! 🙂

Olen kiinnittänyt huomiota samaan kuin yllä oleva lukija. Mielestäni Elloksen tavarat ja huonekalut ovat aivan ihania, mutta ehkä näitä yhteistyöpostauksia on tullut nyt liikaa peräkkäin. Ehkä juuri hassua näin lukijan näkökulmasta yhdistää ihan muut asiat ja elloksen yhteistyöpostaukset. Tämä ei siis ole millää muuna kuin kehitysehdotuksena kirjoitettu kommentti 🙂 Teidän koti on joka tapauksessa aivan upea! <3

Harmi että koet asian näin. Kuten tuohon edelliseenkin sanoin, teen postaukset niin että voisin olla lisäämättä linkkejä, mutta jos voin ne lisätä, miksi en niin tekisi? Kun kuitenkin oma elanto on kyseessä. 🙂

Hei, mä oon kanssa oikein rentoutujalukia,mutta nyt on hakusessa hyviä uusia kirjoja luettavaksi. Olet joskus tehnyt tosi hyviä leffasuosituksia,olisi kiva kuulla muutama huippu kirjasuositus myös! 🙂 Tsemppiä häihin ja viimeisiin järjestelyihin, tulee varmasti ihanat juhlat!

Hyvä idea, suosituksia kehiin!! 🙂

Minusta näitä Ellos postauksia on myös vähän liikaa. Tai siis juuri se että jonkin normi päivittäisten kuulumisien perässä kauhea rimpsu niitä ikuisia alekoodeja, tulee vain skrollattua ohi. Myös jos heti otsikosta päätellen postaus on täynnä alennuskoodeja niin jätän lukematta kokonaan…. toivottavasti näät tässä kommentissa myös kehitys ideaa etkä pelkkää negatiivista.

Sanotaanko näin että ymmärrän kyllä että kaikkia eivät nämä kiinnosta, eikä tarvitsekaan. Onneksi on kuitenkin valintamahdollisuus juurikin niin ettei sit vaikka lue juuri sitä postausta. En mitenkään pysty tekemään tästä blogista sellaista että se olisi 100% juuri jokaikisen lukijan makua, sen varmasti kaikki ymmärtävät. 🙂

Kuten johonkin aikaisempaan postaukseen kirjoitin kommentin, että ostimme uuden asunnon joka pitäisi sisustaa nyt lattiasta kattoon… Pääsimme muuttamaan maanantaina ja nyt on viimeiset sisustushankinnat edessä! Ihanaa kerrankin ostaa vain 100% omaan silmään sopivia asioita kotiinsa. Ei tarvitse ottaa muiden hand-me-down-tavaroita* vastaan, niin kuin opiskelija-asunnossa.

Tällä viikolla saapuu sohva ja sitten pääsen ostamaan loput tekstiilit. Kattolamppuja puuttuu (meillä on yksi yläkerrassa ja yksi alakerrassa :D). Pojan huoneen kattolampun löysinkin – Ellokselta! En olisi verkkokauppaan päätynyt ilman sinun linkkejäsi 🙂 joten laita vaan jatkossakin!

* en näin aamuaivoilla keksi suomeksi sanaa

Voi apua, nyt mä en mieti tänään mitään muuta kuin hyvää suomennosta tuolle sanonnalle. 😀 Paljon onnea sinne uuteen kotiin!<3

Tuo mainostus on varmasti asia mikä aina puhuttaa blogomaailmassa. Välillä koen blogissasi näkyvät mainokset mielenkiinoiaina ja välillä en. Jos minua ei kiinnosta kyseinen mainos niin jätän sen lukematta. Olen super iloinen, että jätät ne loppuun niin voin lukea varsinaisen postauksen ensin ja sitten päättää, että jatkanko lukemista. Sitäpaitsi luen mielummin tarkoin mietittyjä yhteistyöpostauksia mihin blogaajat sitoutuvat, kuin niitä mitkä ei edes kiinnosta . Miksi olisit valinnut Elloksen tuotteita valinnut kotiisi, jos et olisi niihin tyytyväinen 😉 Koen myös, että saan blogaajilta rehellisiä kokemuksia eri tuotteista kuluttajan näkökulmasta.
Itse olen todella tyytyväinen blogiisi ja ihanaa lukea paljon viisaita ajatuksia sinulta!

Näin juuri. Ei kukaan pakota linkkejä klikkaamaan enkä nyt suoraan sanottuna ymmärrä miten ne voivat niin kovasti häiritä. Pelkät kuvatkin katsomalla voi saada iloa ja sen oman linjani pyrin aina säilyttämään, oli postauksessa kaupallisia linkkejä tai ei. Toisin sanoen kirjoittaisin samoista asioista ilmankin linkkejä, miksi en siis niitä laittaisi ja jakaisi alekoodeja jos sellaisia saan. Mutta, valintojen maailma! 🙂

Ihanaa hääviikkoa Xenia, täällä eletään vahvasti mukana! ♡ Omat häät siis kuukauden päästä. Olet varmasti tyrmäävän kaunis morsian 🙂

Kiitoksia suuresti!<3 Ihanaa häiden odotusta sinnekin! 🙂

Hei ! Mistä olet hankkinut tuon ihanan valkoisen päiväpeitteen? Olen metsästänyt juuri tuollaista yksinkertaista peitettä, joka olisi tarpeeksi suuri.

Mua ei mainoslinkit haittaa. Toki lukijalle käy selväksi se, että hyödyt niistä itse ja myös hyötyä tulee Ellokselta muutenkin koska kodissanne on paljon Ellokselta ostettua/saatua tavaraa.

Hyvää hääpäivää!

Mua ei häiritse ollenkaan nämä linkit, olen hyödyntänytkin niitä 🙂 Mulla on jonkun verran samanlainen maku, ja olen saanut monta inspistä sun kuvista ja tehnyt sen myötä myös hankintoja Ellokselta. Se on kiva että mainos on postauksen lopussa, kuten joku sanoikin. Ja että linkit ovat kuvien jälkeen. Helpompaahan se näin on ettei jokainen sitten erikseen kysy mistä mikäkin on ostettu :

Tsemppiä viime hetken valmisteluihin!

Ei minua ainakaan haittaa, että annat lukijoillesi alekoodeja… Sehän on vaan tosi kiva juttu! Miksi ihmeessä mua haittaisi se, että sinä hyödyt niistä rahallisesti? Hassua. 🙂

Mutta eikös niin sanota, että vain suomalainen olisi valmis maksamaan 100e, ettei naapuri saisi 50e. 😀

haha, mä kuulin taas sellaisen, että suomalainen olis valmis tienaamaan vähemmän jos tienaisi samalla kuitenkin enemmän kuin naapurinsa. 😀 Sama juttu siis. Aika hurjaa. 😀

Luulen, että lukijoita häiritsee mainokset tällä hetkellä tavallista enemmän, koska olet ollut kiireinen häiden kanssa ja olet hieman harventanut postaustahtia. Huomaan ainakin ittestäni, että kun olen aiemmin tottunut joka päiväiseen postaukseen, niin nyt sitten vähän harmittaa, että tavallista kauemmin odotettu postaus onkin mainos joko kokonaan tai puoliksi. Mutta todellakin ymmärrän, että sinulla on nyt paljon muuta tehtävää ja muutenkin on luonnollista, että aina inspiraatiota tai aikaa ei riitä samalla lailla! Luulen, että ihmisillä ylipäätään vähän hämärtyy, että blogit ovat oikeasti osa kirjoittajiensa toimeentuloa ja niitä mainoksiakin on ”pakko” sen takia jonkin verran olla. Tsemppiä hääjärjestelyihin ja blogitouhuihinkin!

Kiitos tsempeistä, eiköhän täälläkin palata normaaliin tahtiin kunhan kotiudutaan häämatkalta!<3

Hei Xenia! Oon jonkin aikaa seurannut sun blogia ja oon täysin hurmioitunut. Mulla on itellä ollut melkoinen hiusoperaatio ja ja inspiraationa on toiminut pitkälti sun ihanat, pitkät ruskeat hiukset. Selasin sun instagramia ja huomasin että vielä pari vuotta sitten sulla on ollut blondi polkka ja ihmettelen vaan että miten ihmeessä sun hiukset voi olla kasvaneet noin hyvin! ja noin terveinä? Onko sulla joitakin salaisia kikkoja, joilla saat hiukset kasvamaan, ja joista voisit vinkata? 😉 Mulla kans vuoden päästä häät (sama hääpäivä kuin teillä btw) ja siihen mennessä pitäisi saada hiuksia kasvatettua 10-15cm, joten jokainen hiustenhoitovinkki otetaan ilolla vastaan 🙂

Kiitos Emmi!<3 Juu, pari vuotta sit olin vielä blondi ja siitä sit pikkuhiljaa kohti tummempaa jonka kuitenkin loppupeleissä koen enemmän omakseni! 🙂 IHan vain kärsivällisyyttä, hyvälaatuisia hiustuotteita, kampaajan värikäsittelyitä ja kausittaisesti biotiinia! 🙂

Itse olen hyötynyt alekoodi linkityksistä, ja joskus jopa käyn vilkaisemassa blogiasi pelkästään sillä silmällä, että olisko hyvää alkoodi tarjolla 😉

Huomenia. Mistä olet mahtanut ostaa makuuhuoneen kuviolliset tyynynpäälliset? Minkä väriset valko/? Tarjotinpöydän alla oleva matto, mistä, onko muovia? Onnea suureen tulevaan päivääsi, toivottavasti säät suosivat <3

Selasin tässä yksi ilta melkein kaikki blogin remppaan liittyvät postaukset läpi kommentteineen siinä toivossa, että löytäisin jostain vastauksen siihen, mistä olette hankkineet nuo aivan todella tyylikkäät jalkalistat taloonne? 🙂 Jos joskus häämatkalta palattuanne jaksaisit vastata kysymykseen, olisin todella kiitollinen 🙂 Olemme nimittäin katsoneet jalkalistoja netistä ja kaikista suurimmista rautakaupoista, mutta kaikkialla on ihan sama valikoima. Joko listat ovat täysin suoraa tai sitten todella koristeellista. Olen etsinyt juuri tuollaista porrastettua jalkalistaa kaikkialta, ja nyt satuin huomaamaan että teillähän on juuri sellaiset 🙂 Instagrammiin olit jopa laittanut kuvat listoista paikoillaan, mutta sielläkään ei kukaan ollut kysellyt niiden alkuperää 😀

Me hankittiin nää Kannustalon kautta, en nyt siis yhtään muista näiden merkkiä. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *