elämä

Kotifiilistä

8.8.2016 Teksti: Xenia

P8080076

sängynpääty täältä, lamput täältä

P8080085

pöytä täältä, nojatuoli täältä, lamppu täältä ja peili täältä

P8080090

sivupöytä täältä ja lamppu täältä

Viime aikoina on tullut entistä selkeämmäksi se kuinka tärkeää onkaan tuntea olonsa rauhalliseksi juuri kotona. Tässä on tullut juostua pää kolmantena jalkana hoitamassa viimeisiä asioita, mutta kotiin päästessäni oikein odotan sitä että pääsen lukemaan hyvää kirjaa ennen nukkumaanmenoa (vaikkakin se unentulo tällä hetkellä kestääkin pidempään).

Tänään värjättiin hiukset ja Noora kokeili samaan syssyyn mulle koekampausta. Tuntee mut todella hyvin, sillä siitä tuli just eikä melkein eli sekin asia nyt selvillä lauantaita varten. Sen jälkeen kävin vielä hakemassa Maxin ruuat viikoksi, sillä Max lähtee evakkoon kun vieraita on tulossa paljon ja monena eri päivänä. Mä mietin täällä jo kaikkia eri aikatauluja ja kyytejä niin perjantaille kuin lauantaillekin. Joskin tajusin tuossa juuri että se on ihan tyhjän kanssa, aikatauluihin kun ei vaikuta vain mun menot vaan myös monen muun ihmisen menot.

Huomenna onkin sit suursiivouksen aika ja sen jälkeen saadaan ensimmäiset vieraat tänne. Sitten taitaakin olla lähinnä odottelua kunnes perjantaina menen laittamaan sormet ja varpaat kuntoon ennen kuin päästää pääasiaaan eli juhlapaikan koristeluun. Ai että, kyllä on odottavan aika pitkä vaikka onneksi tätä tekemistä kyllä riittää. Mukavaa illanjatkoa teille kaikille!

Kuvissa tunnelmaa meidän kotoota ja erityisesti huonekaluja jotka on hankittu Ellokselta. Tällä hetkellä nimittäin irtoaa myös huonekaluista ja merkkituotteista 20%:n alennus koodilla 345415 (alla ohjeet).

345415 – Ellokselta 20% alennusta kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

345403 – 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.