Xenia's day

Kotitoimistopäivä

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikki täältä lounaan ääreltä. Mä olen istunut aamukasista lähtien koneen ääressä hoitamassa hommia ja homma jatkuu ainakin vielä tunnin -pari ennen kuin iltapäivästä käyn hakemassa vähän inspistä yhteen hauskaan yhteistyöhön liittyen. Jossain vaiheessa mun on pakko myös käydä haukkaamassa happea. Olen nyt ollut kipeiden lasten kanssa kotona ja mulla on niin tunkkainen olo. Päätä särkee ja viime yönä heräsin kolmelta ja valvoin kuuteen kunnes nukahdin just ennen kuin poika heräsi – miten tyypillistä.:D

PB120350

Muuten tänne kuuluu aika perusarkea. Tyttökin pääsi tänään päiväkotiin, toivottavasti siis pysytään terveenä hetken aikaa. Miten se onkin niin, että kaikki taudit tuntuvat hyökkäävän samaa aikaa päälle? Toivotaan, että tämän vuoden influenssarokote ja kaikki ne edelliset otetut suojaavat meidät edes siltä. Otettiin ne koko perhe tuossa pari viikkoa sitten oikein hyvissä ajoin ja siitä ei onneksi tullut muuta kuin aavistuksen käsivarsi kipeäksi.

PB120361

mekko: Pura Finland / saatu (tämä)

laukku: Louis Vuitton Cluny

takki: Happy Holly (tämä)

aurinkolasit: Ray Ban

kengät: Timberland (nämä)

Loppuviikolle mulle on merkattuna aika Nooran hoiviin ja lisäksi ihan vaan konehommia. Viikonloppuna matkataan Tampereelle koko perheen kera Visit Tamperen kutsumana ja täytyy sanoa, että odotan ihan älyttömästi tuota pientä breikkiä arjesta!<3

Nyt kun selaan kalenteria eteenpäin, ensi viikollahan on jo itsenäisyyspäivä. Mitä ihmettä? Tämä syksy on mennyt kyllä ennätysvauhtia.

Nyt iltapäiväkahvit ja sit lisää konehommia ennen kuin astun ulos ovesta. Ihanaa keskiviikkoa sinne kaikille! Oletteko te muuten selvinneet sairasteluitta tänä syksynä?

Lue myös

X