P7200020 P7200024 P7200030

toppi: Lindex (tämä)

neule: Bubbleroom

leggingsit: Bubbleroom sport (*nämä)

Vaikka lähes poikkeuksetta jotain pientä ehostusta kasvoilleni laitankin, suurin osa päivistä menee tällä hetkellä mukavissa kotivaatteissa, joissa voi helposti lähteä myös lenkille tai vaikkapa puistoon. Lisäksi laukun virkaa on tällä hetkellä pitänyt suurimman osan ajasta vauvan vaippalaukku ja omat laukut ovat jääneet hyvin usein nurkkaan.

Käytännöllisyys siis sanelee omaa pukeutumista tällä hetkellä kaikkein eniten ja yläosana mulla on tällä hetkellä joka ikinen päivä imetystoppi ja sen päällä sit jotain muuta. Mä hankin omat imetystoppini Lindexiltä ja tykkään näistä tosi paljon kun ovat niin perusmallia. Yksi asia mikä mua kuitenkin ihmetyttää on se, miten huonosti Suomesta löytyy kauniita imetysliivejä. Silloin ihan alussa ja yöaikaan ne pehmeät toppimaiset ovat ihan jees, mutta kyllä sitä nyt maidontuotannon tasaantumisen jälkeen haluaisi joskus käyttää ihan kauniitakin rintsikoita. Parit kauniit mulla on Hennesiltä, mutta heiltä se mun koko on lähes poikkeuksetta loppu. Onko teillä antaa mitään vinkkejä siihen, mistä löytyisi kauniita imetysliivejä?

Täällä ollaan palattu arkeen nyt häähulinoiden jäljiltä. Ensi vuonna menee naimisiin puolestaan toinen kaasoistani, joten saamme joka vuosi nauttia rakkauden juhlista. Ja meilläkin olis tuossa kahden viikon päästä ensimmäinen hääpäivä ja mietintä sopivaan lahjaan käy kovana. Ensimmäinen hääpäivähän on paperihääpäivä, joten olisi hauskaa hankkia jotain sillä teemalla. Pitääkin perehtyä asiaan enemmän!

Edeltävän viikonlopun hääpari lähteekin tänään kahden viikon honeymoonille ja oli pakko eilen laittaa viestiä, että olen täällä kateudesta vihreänä. Kyllä nimittäin kelpaisi pieni loma just nyt. 😀 Tai ehkä mä vaan jotenkin liitän siihen lomatunnelmaan sen että yönsä saa nukkua ja siksi se ajatus viehättää niin kovasti. Nyt ollaan onneksi saatu vauva nukkumaan syöttöjen välit ihan jees vaikka se väli ei tosiaan mikään pitkä olekaan. Saanpahan kuitenkin nukkua kohtuu rauhassa niitä pieniä pätkiä, joka pitää mut suurimman osana päivistä tarpeeksi virkeänä! 🙂

Mitä ihaninta viikon alkua teille kaikille! Tässähän viedään heinäkuun viimeistä päivää!

Alla päivitetyt alet ja koodit:

*kaupallisia linkkejä.

X