vaatetus

Kotivaatteissa

31.7.2017 Teksti: Xenia

P7200020P7200024P7200030

toppi: Lindex (tämä)

neule: Bubbleroom

leggingsit: Bubbleroom sport (*nämä)

Vaikka lähes poikkeuksetta jotain pientä ehostusta kasvoilleni laitankin, suurin osa päivistä menee tällä hetkellä mukavissa kotivaatteissa, joissa voi helposti lähteä myös lenkille tai vaikkapa puistoon. Lisäksi laukun virkaa on tällä hetkellä pitänyt suurimman osan ajasta vauvan vaippalaukku ja omat laukut ovat jääneet hyvin usein nurkkaan.

Käytännöllisyys siis sanelee omaa pukeutumista tällä hetkellä kaikkein eniten ja yläosana mulla on tällä hetkellä joka ikinen päivä imetystoppi ja sen päällä sit jotain muuta. Mä hankin omat imetystoppini Lindexiltä ja tykkään näistä tosi paljon kun ovat niin perusmallia. Yksi asia mikä mua kuitenkin ihmetyttää on se, miten huonosti Suomesta löytyy kauniita imetysliivejä. Silloin ihan alussa ja yöaikaan ne pehmeät toppimaiset ovat ihan jees, mutta kyllä sitä nyt maidontuotannon tasaantumisen jälkeen haluaisi joskus käyttää ihan kauniitakin rintsikoita. Parit kauniit mulla on Hennesiltä, mutta heiltä se mun koko on lähes poikkeuksetta loppu. Onko teillä antaa mitään vinkkejä siihen, mistä löytyisi kauniita imetysliivejä?

Täällä ollaan palattu arkeen nyt häähulinoiden jäljiltä. Ensi vuonna menee naimisiin puolestaan toinen kaasoistani, joten saamme joka vuosi nauttia rakkauden juhlista. Ja meilläkin olis tuossa kahden viikon päästä ensimmäinen hääpäivä ja mietintä sopivaan lahjaan käy kovana. Ensimmäinen hääpäivähän on paperihääpäivä, joten olisi hauskaa hankkia jotain sillä teemalla. Pitääkin perehtyä asiaan enemmän!

Edeltävän viikonlopun hääpari lähteekin tänään kahden viikon honeymoonille ja oli pakko eilen laittaa viestiä, että olen täällä kateudesta vihreänä. Kyllä nimittäin kelpaisi pieni loma just nyt. 😀 Tai ehkä mä vaan jotenkin liitän siihen lomatunnelmaan sen että yönsä saa nukkua ja siksi se ajatus viehättää niin kovasti. Nyt ollaan onneksi saatu vauva nukkumaan syöttöjen välit ihan jees vaikka se väli ei tosiaan mikään pitkä olekaan. Saanpahan kuitenkin nukkua kohtuu rauhassa niitä pieniä pätkiä, joka pitää mut suurimman osana päivistä tarpeeksi virkeänä! 🙂

Mitä ihaninta viikon alkua teille kaikille! Tässähän viedään heinäkuun viimeistä päivää!

Alla päivitetyt alet ja koodit:

*kaupallisia linkkejä.

Kommentit (20)

Kiitos teille!<3

Lumingeriessa (nettihauppa) ja Changessa on nättejä imetysliiväjä

Kiitos Nina!<3

Itse ostin pari vuotta sitten Lindexiltä ja Kappahlilta tosi nättejä imetysliivejä.

No nyt siellä ei ollut mitään, ainakaan Porvoossa. :/

Näytät upealta 2 lapsen äidiltä!❤️

Kiitos Anna!<3

Aiheesta toiseen, mun on pitänyt jo pitkään kysyä teidän taloon liittyen erästä asiaa. Nimittäin avokeittiö.. meillä on suunnitteilla rakennusprojekti ja olen aina ollut vahvasti avokeittiön kannalla. Kunnes nyt väliaikaisessa vuokra-asunnossa avokeittiöllä olen tullut toisenlaisiin ajatuksiin. Miten te olette ratkaisseet esimerkiksi kodinkoneista lähtevän melun? Itseä ärsyttää istua olohuoneessa kun astianpesukone hurisee keittiössä. Tai jos mies vaikka jauhaa kahvia keittiössä ja itse yrittää puhua puhelimeen sohvalla. Toinen asia minkä olen huomannut on se, että keittiö on pidettävä koko ajan tip top kunnossa kun se on niin näkyvillä.
Toisaalta pidän avokeittiötä edelleen kodikkaana ja olen nyt ihan kahden vaiheilla. Onko sulla joitakin hyviä vinkkejä tai näkökulmia asiaan?

Meidän tiskikonetta ei kuule juuri yhtään, pitää mennä katsomaan onko valo päällä! 🙂 ELi melu ei ole ongelma. 🙂 Ja siis mä siivoisin keittiön joka tapauksessa samantien eli siinä mielessä ei haittaa, mutta toki tuo on huomioon otettava seikka eli erillinen keittiö on kätevä jos ei jaksa aina olla niin prikuulleen! 🙂

Boob designilla on myös kivoja!

Niiltä mulla onkin yhdet!

Hehkut onnellisuutta ja iloa. Hyvää loppukesää sulle ja perheelle:)

Kiitos Jenni ja ihanaa loppukesää sinullekin! 🙂

Ostin Bebesistä kauniit Hotmilk-merkkiset imetysliivit! 🙂

Kiitos vinkistä Laura! 🙂

Paperihääpäivään sopisi kauniisti rakkaudella kirjoitettu kirje 🙂

JOtain sen suuntaista olen suunnitellutkin!<3

Lumingeria tulin minäkin suosittelemaan. Meinasi jo epätoivo iskeä, kun raskaus ja imetys kasvatti kuppikokoa niin, ettei mistään meinannut löytyä hyviä imetysrintsikoita, joissa olisi kaarituet. Onneksi joku vinkkasi tästä nettikaupasta, olen ollut niin tyytyväinen näihin!

Kiitos teille!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *