Desktop68

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Mä olen täysin hurahtanut lamppuihin nyt aikuisiällä. Muistan edelleen kun muutin ensimmäisen kerran kotoa ja silloin oli aivan yksi hailee mitä lamppuja ympärillä oli vaikka noin muuten kyllä tykkäsinkin sisustaa. Jotenkin lampuissa vaan on sitä jotain. Ensinnäkin ne ovat sisustukseen sopivana todella kauniita elementtejä ja sen lisäksi ne tietenkin tuovat tunnelmaa kotiin. Meillä on ihan järkisyistä aika paljon led-spotteja (joita mies polttaa) ja sit kaikkia muita lamppuja (joita mä poltan).

Mulla on aina sama iltarutiini kun tyttö on mennyt nukkumaan. Ensin suljen kaikki verhot yläkerrasta ja laitan yöpöydän valot päälle. Siitä sit alakertaan ja kaihtimet kiinni, kynttilät palamaan ja tunnelmavalaistus päälle (lue lähes pimeä). Sen jälkeen vesipannu kiehumaan ja lähes joka ilta Vanilla Chai teetä mantelimaidon kanssa ja vasta sen jälkeen sohvalle viltin alle miehen kainaloon.

Taisi taas lähteä tää unelmointi lapasesta joten asiaan. Me saatiin viime viikolla asennettua kaikki ulkovalot ja pistorasiat – kiva näin pimeän ajan kynnyksellä. Mullahan on siis jo vaikka mitä visioita siitä miten mä tulen tuomaan jouluvaloja ulos, ja siis tämähän tottakai tapahtuu yleensä siinä lokakuun paikkeilla koska jouluhan on jo lähestulkoon täällä..

Sisätilojen kaikki valaisimet on melkein jo hankittuna paitsi meidän makkarin ja yläkerran vierashuoneen kattovalaisin. Tähän tuli kuitenkin muutos sillä tilasin juuri tuon ylläkin näkyvän valaisimen meidän makkariin (numero 2), uskon että tuo musta kupu tulee tuomaan juuri oikealla tavalla pientä kontrastia ja valo on varmasti juuri sopivan pehmeä ja hämyisä. Mun meikkipöydän viereen mietin vielä jotain lattiavalaisinta mutta jää nähtäväksi, aikaa on.

Oma inspiraationa kotoisaan fiilikseen lähtee ehdottomasti kuvista. Voisin kuluttaa tuntikaupalla aikaa Pinterestiä ja esimerkiksi Elloksen valikoimaa selaillessa. Heiltä löytyy monesta tuotteesta vielä sellainen irl-kuva mikä omasta mielestäni helpottaa ostopäätöksen tekemistä huomattavasti.

Loppuun vielä aivan huikeat alekoodit jotka sain tietoon tänään. Nyt olis luvassa 50%:n ja 40%:n aleen oikeuttavat koodit, jotka toimii Elloksen tuotteisiin.

  • 345418 – Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran.
  • 345422 – 40% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asus4teita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennukset ovat voimassa 11.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.
  • 345421 – Osta 3 ALE-tuotetta, maksa vain 2! Tarjous koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Tarjoamme edullisimman tilaamastasi kolmesta ALE-tuotteesta. Tarjous koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 11.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

sisältää kaupallisia linkkejä.

X