Nyt vihdoinkin kotona. Lähdettiin puoli kahden maissa Tampereelta ja ollaan jo käyty Porvoossakin ja tultu maailman hitaimman bussikuskin kyydillä Porvoosta Helsinkiin. Nyt ollaan puunattu tunnin verran ja ensimmäinen pyykkikoneellinen on pyörimässä.. Tein meille juuri iltapalaa näistä aineksista..

J: n äiti oli ihana ja pakkasi meille paljon marjoja mukaan ja siitähän me marjarohmut oltiinkin iloissamme. 🙂 Nyt heti mustikat käyttöön ja lisänä mantelilastuja, turkkilaista jugurttia ja maitorahkaa. En vielä saanut kreikkalaista jugurttia kun lähikaupassa ei sitä ollut, mutta huomenna suuntaan aivan varmasti stockalle. 🙂

Päätettiin viime hetkellä äiskän kanssa vaihtaa laukkuja ja nyt mulla on sen Damier ebene kuosin sijaan tämä äipän Monogramm pari viikkoa.. 🙂

On se kiva, kun voi vaihdella niin on ikäänkuin enemmän laukkuja vaikkeivat ne täysin omia olekaan.. 😀 Laitoin sen yhden tämän viikon ostoksen paikoilleen ja kivalta näyttää.. Mitäs te tykkäätte?

Poissaollessani oli saapunut muun muassa tällaisia lärpäkkeitä eli ilta menee varmaankin rattoisasti..

Onko tuossa Hennesin kuvastossa kivoja juttuja? 🙂 Olen ennen ollut melko perso tilaamaan, mutta ehkä tänä vuonna pitäisi yrittää välttää sitä. Huomenna mulla pitäisi olla super kivoja uutisia siihen liittyen mitä kohta tapahtuu, en malta odottaa!!

Ihanaa olla taas kotona kun voi olla oman koneen ääressä kun se puhelimella vääntäminen ei kuitenkaan ole pidemmän päälle toimiva ratkaisu. Tämä kesäloma on kyllä tehnyt tehtävänsä sen voin sanoa! Olo on rentoutunut ja onnellinen, eli juuri niinkuin pitääkin loman jälkeen. 🙂 Nyt ihanaa iltaa teille kaikille! Miten teidän päivä on sujunut?

X