Xenia's day

Kotona jälleen

Teksti: Anna.fi

Ripsihuolloilla on tapana venyä hirveäksi kaupunkikiertelyksi.. 😀 Otin uuden kameran mukaan, mutta yllättäen en muistikorttia, joten soitin sai olla kamerana kaupungilla..Ripsihuollon jälkeen käväistiin J:n kanssa syömässä tällaista..

Ja kyllähän mä löysin jotain hyvinkin tarpeellista (oikeasti tarpeellista). Nimittäin..

Olen nyt tässä jo jonkun aikaa etsinyt kohtuuhintaisia hyviä kenkiä. Mulla on meinaan pikkuvarvas melkein mustelmilla, kun päivät pitkät kävelen ”huonoilla” kengillä.. Nämä ovat siis jalkojeni pelastus..

Aivan täydelliset jalassa, ja juuri minulle sopivan väriset. Lisäksi löytyi tällaiset korvikset..

Ostin nämä oikeastaan vaan noiden ylimmäisten vasemmanpuolimmaisten takia, mutta onneksi olivat niin halpoja, ettei haitannut vaikka nuo loput tulivat kaupan päälle. 🙂 Mun piti tänään käydän Vuittonilta hakemassa laukku äipälle, mutta arvatkaa vaan jouduinko tyytymään varaukseen. Niitä ei ollut siellä, ja nyt mamma joutuu odottamaan (lähes yhtä kärsivällisesti kuin minä yleensä:D). Nyt on taas ripset nätit, eli näin tuuhea on lopputulos..

Nyt pitäisi keksi jotain tekemistä, eli voi olla, että lähdenpi liikkumaan johonkin suuntaan. Miten teillä on tänään sujunut? 🙂

Lue myös

X