Xenia's day

Kotona vihdoin!

Teksti: Anna.fi

Kylläpäs päivä venyi pitkäksi kun vasta vähän aikaa sitten kotiuduin..Töistä lähdin pyörimään kaupungilla ystäväni kanssa, ja käytiinhän me meidän viikottaisella sushillakin, nam!

Käytiin sellaisessa melko uudessa paikassa, joka on avattu siihen stadiumin ja gina tricotin väliselle käytäväosuudelle ja täytyy sanoa, että hinta-laatu suhde on siellä kohdillaan. Tuo annos oli 10 € ja vielä isompi oli 12 € 🙂 Ystäväni sovitteli Stockalla jotain niin minä napsin peilistä kuvan..

Minä jäin suosiolla vaan hypistelemään tavaroita, koska mun pitää nyt ensin karsia jotain ja pistää kirppis pystyyn ennen kuin voin mitään uutta ostaa jo valmiiksi täynnä olevaan kaappiin.. 🙂 No, jos sitä vaikka lomalla ottaisi sen proggikseksi.. Shoppailun jälkeen mentiin Vapianoon lasilliselle..

Se on kyllä super viihtyisä paikka, eli suosittelen lämpimästi ihan pelkkään illanviettoonkin eikä pelkästään siihen perus lounasteluun. 🙂 Nyt kuitenkin alan painumaan suihkuun ja sit sänkyyn lukemaan Leijapoikaa. Vaikuttaa todella hyvältä kirjalta! 🙂 Mitäs te olette puuhastelleet?

Lue myös

X