Xenia's day

Kuivan ihon helpotus

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Bio Oil

 Kuiva ja kutiava iho. Kuulostaako tutulta? Me pohjoismaalaiset saamme talvisin tuta kaikki mahdolliset säiden ääripäät ja etenkin suuri säiden vaihtelu tuntuu omalla ihollani aina kuivuutena. Siihen kun lisää kuivahkon sisäilman ja tällä hetkellä vielä raskauden vuoksi nopeasti venyvän ihon on soppa niin sanotusti valmis.

Kirjoittelin teille reilu kuukausi takaperin Bio Oilin klassisesta öljystä, jota käytän joka ilta niille alueille, joille raskausarpia helpoiten syntyy. Öljyn tehoista voikin lukea halutessaan lisää tästä postauksesta, mutta tässä halusin nostaa esiin Bio Oilin uutta tuotetta, joka on kehitetty nimenomaan kuivan ihon tarpeisiin.

_DSC3307
bio oilPerinteisesti kuivan ihon tuotteet, kuten rasvat ja voiteet valmistetaan pääosin vedestä.  Suurin osa tuotteen sisältämästä vedestä haihtuu iholle levittäessä, josta myös aiheutuu kylmä tunne iholla. Monesti vesipohjaisen tuotteen kosteuttava vaikutus on myös lyhyaikaisempi. Bio Oil geeli on valmistettu kuitenkin öljystä, joten se tuntuu iholla lämpimältä ja kosteuttaa pitkävaikutteisesti. Öljymäinen koostumus muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka päinvastoin estää ihon kosteuden haihtumista ja palauttaa ihon kosteustasapainoa.

Minä olen käyttänyt tätä muualle kroppaan ja sit vatsaan levitän Bio Oilin öljyä, joka ennaltaehkäisee raskausarpia. Sääret, käsivarret ja selkä saavat tätä osakseen ja täytyy sanoa, että kaltaiseni suurkäyttäjä on todennut tämän purkin todella riittoisaksi. Minä rasvaan itseni joka ilta suihkun jälkeen. Siitä on tullut rutiini, josta en haluakaan luopua. Mielestäni tämä on myös todella kaunistava tuote. Etenkin kesäisin pidän siitä, että sääret näyttävät kosteutetuilta ja Bio Oilin geelivoide ajaa myös sen asian.

Tyttäreni kärsii hänkin välillä kuivasta ihosta ja tämä tuote on auttanut myös hänen ihoaan. Siitä onkin tainnut tulla meidän juttu kun levitellään tätä usein yhdessä. Tyttö tosin vielä suurempi käyttäjä kuin minä, joten pitää kyllä valvoa vieressä, ettei uppoa koko purkki hänen rasvatessaan. 😀 Tästä tuli mieleen lapsuuteni ja se kun veljeni käytti kuntosalilla käydessään suihkusaippuana äitini jotain kampaamosta ostamaa shampoota.

bio oil2_DSC3233

Takaisin Bio Oil geeliin. Minä annan geelin ja öljyn imeytyä hetken aikaa, mutta puen kyllä aikalailla saman tien olovaatteet tai kylpytakin päälleni. Jos haluan voiteen oikein muhivan laitan päälle mukavat pehmoiset housut, jotka lisäävät minun mielestäni imeytymistä ja geelin kosteusvaikutusta entisestään. Vähän samaan tapaan kuin sukat jalkavoiteen jälkeen!

Pakkauskokoja Bio Oilin geelissä ovat 100ml ja 200ml ja näitä saa ostettua apteekeista kautta maan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan mikäli kärsitte kuivasta ihosta. Minulle tuote on ollut oikea pelastus – ja samaten tyttärelleni.

Minulle kaikkien suurimpana plussana tässä tuotteessa on koostumuksen lisäksi pitkäkestoinen kosteutus. Vettä sisältävän vartalovoiteen kanssa saatan läträtä kahdestikin päivässä, sillä en kertakaikkiaan voi sietää ihon kuivuutta. Tämän kanssa riittää kuitenkin levitys iltaisin. Tämä lähtikin mukaan nyt matkalle kun aurinko tunnetusti kuivattaa ihoa, vaikka kuinka käyttäisi aurinkosuojaa.

Oletteko te jo kokeilleet tätä Bio Oilin uutuustuotetta?

X