Xenia's day

Kukkamekko ja kuulumisia

Teksti: Xenia

Tervehdys täältä toimiston pöydän äärestä. Otin alkuviikon vähän lungimmin ja tänään heräsinkin sit klo 4 ihan pirteänä. Voin vaikka lyödä vetoa, että olen joskus lounaan jälkeen ihan kanttuvei.

Mulle meinasi päästä pieni stressi iskemään aamusta kun katsoin to do -listaa, mutta päätin hengittää ja tehdä listaa rauhassa eteenpäin. Se on nimittäin niin, että arki yrittäjänä on mielestäni pitkälti todella kivaa, mutta toki siinä on myös niitä puolia, jotka voivat välillä olla vähän vaikeita, vähintäänkin mentaalitasolla.

Palkkatöissä voit vain keskittyä omaan työhösi pohtimatta sitä, miten tuo palkka tulee esimerkiksi puolen vuoden päästä. Yrittäjänä sitä joutuu kuitenkin elämään usein hieman tulevaisuudessakin ja pohtimaan sitä, miten toivottu työmäärä pysyisi yllä myös tulevaisuudessa. Tietynlainen epävarmuus onkin asia, jota on vain siedettävä eritoten yrittäjänä. Toki aina voi työnantajayrityksellä mennä huonosti, mutta pointtini nyt tässä onkin se, että yksityisyrittäjänä sinulla on kaikki roolit. Olet se työtä luova työnantaja ja työtä tekevä työntekijä. Välillä olenkin miettinyt ulkoistavani joitain juttuja, mutta jotenkin tällä alalla se delegointi on niin vaikeaa. Ja ehkä siinä vaikuttaa sekin kun tekee useampia eri juttuja samaan aikaan, eli vaikka yksin ehtisi tehdä yhden alan puitteissa kaiken, voi olla vaikeampi venyä kaikkiin meneillään oleviin toimiin ilman, että saa apua. Tähän kyllä ehkä tulossa muutos jossain vaiheessa, mutta aika näyttää senkin.

Töistä stressin lievitykseen. Mä olen nimittäin pari päivää käynyt nyt iltapäivälenkillä iltalenkin sijaan ja täytyy sanoa, että onhan tuo kyllä nukkumaanmeno silmälläpitäen todella paljon parempi vaihtoehto. Toki siihen ei ole mahdollisuutta ihan joka päivä, mutta parisen kertaa viikossa ehkäpä. Nyt olen kuitekin vetänyt viimeisen 3-4 päivän aikana yhteensä lähemmäs 30 kilsaa, joten tänään teen luultavasti jonkun kotitreenin illasta. Jotain pientä tykkään tehdä lähes päivittäin. Oli se sit vaikka vain 5 minuuttia. Heti tulee nimittäin energisempi ja ryhdikkäämpi olo ja nukkuu paremmin!

P7160012P7160164P7160130

Mekko: Bubbleroom / tämä

kengät: H&M / nämä

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban / nämä (gifted, koodilla XENIA20 20%:n alennus)

 

Mulle on kertynyt aikamoinen kasa asuja kesältä, joita en ole vielä ehtinyt edes postata. Ehkä kokoakin ne yhdeksi postauksekseen tässä tämän viikon aikana. Tämä mekko sai kuitenkin sen verran kyselyjä, että ajattelin sen ansaitsevan ihan oman huomionsa. Se on nimittäin todella kiva ja vieläpä mukavakin päällä. Lisäksi se on aika kivan syksyinen ja menisi mun mielestä myös mustien sukkahousujen ja/tai nahkatakin alla!

Mitä teille kuuluu? Onko siellä lähtenyt syksy hyvin käyntiin?

X