Xenia's day

Kukonaskelissa

Teksti: Xenia

Tervehdys täältä toimistolta. En edes tajua, miten en vaan jotenkin eilen ehtinyt päivittämään mitään kuulumisia, vaikka istuin koneen ääressä koko päivän. Myönnän, että en kyllä ollut tehokkaimmillanikaan, mutta siltikin.. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan, joten täältä pesee tän viikon alussa päässä pyörineitä ajatuksia, jotka kaikessa sekalaisuudessaan kuvaavat mua todella hyvin.

  • Miksi mä katson iltaisin lentoturmatutkintaa, vaikka olen entinen lentopelkoinen? Mä olen asiassa kuin asiassa sellainen, että haluan ottaa kaiken selvää asioista, jotka minua koskettavat tavalla tai toisella. Esimerkiksi raskausaikana olin liiankin tietoinen siitä, milloin oli mikäkin keskenmenon riski ja googletin lähes kaiken maan ja taivaan väliltä siitä, mikä on ok ja mikä ei ole. Tietyllä tapaa tieto ehkä lisää tuskaa, mutta toisaalta se antaa myös välineitä kokea olevansa edes hieman enemmän kontrollissa asioista, joista ei voi olla kontrollissa. Onkohan tässä nyt mitään järkeä. 😀

P9100237P9100287

  • Mulla on taas sellainen fiilis, että meinaan kasvattaa tukkaa aavistuksen ainakin. En ehkä halua täysin pitkää, mutta sellaisen ehkä 5-10cm pidemmän nyt alkuun. Siinä nyt ei kauaa nokka tuhisekaan, mutta tulipahan vaan mieleen kertoa teillekin. Hiuksiin liittyen kaivoin myös pitkästä aikaa kiharruspuikon esiin ja olen tehnyt pelkästään sillä kiharoita nyt yli viikon. Siitä tulee niin kiva lopputulos – jotenkin kuohkeampi kuin suoristusraudalla kihartaessa.
  • Olen ollut äärimmäisen laiska liikunnan suhteen viimeisen parin viikon aikana. On ollut niin valtavasti hommaa, että olen luistanut omasta liikkumisesta muiden asioiden tieltä. Tähän tultava muutos asap. Tänään siis lenkille!

P9100305

  • Olen syönyt ihan tuhottomasti avokadoleipiä viimeisen viikon aikana. Se on jännä, miten mulle tulee aina joku uusi suosikkiruoka, jota syön tyyliin pari viikkoa ihan joka päivä, jonka jälkeen se siirtyy jonkun toisen tieltä. Olen vähän sellainen kaikki tai ei mitään. Joko se on avokadoleipä joka päivä tai ei ollenkaan. 😀 Tunnistaako kukaan tästä itseään?
  • Mä rakastan kuvienkäsittelyä, mutta olen eilisen ja tämän päivän aikana käsitellyt jonkun 700 kuvaa, enkä halua tehdä tätä hommaa ainakaan pieneen hetkeen. Tässä on ollut vaikka mitä kuvauksia ja ystäväni baby showerit, joten kuvia on vaikka muille jakaa. Baby showereista on tulossa vielä juttu myöhemmin tällä viikolla, joten stay tuned.

P9100284P9100245

Mekko: Bubbleroom

kengät: Bubbleroom

takki: Zara

laukku: Fendi

aurinkolasit: Ray Ban

 

  • Mulla on iskenyt hirveä siivoushimo ja ajattelinkin järjestellä kirppistä tässä seuraavan kuun aikana kenties. Ilmoittelen täällä sit lähemminkin, mutta luulenpa, että myyntiin on tulossa ronskilla kädellä kaikkea sitä, mitä en ole viimeisen puolen vuoden aikana käyttänyt. Se on mielestäni hyvä pääsääntö.
  • Olen eilen miettinyt myös sitä, miten paljon hyvää fiilistä saan kun maksan laskuja. Toki se raha olisi kiva pitää itsellään, mutta kyllä minä saan onnistumisen tunteita kun saan elämänmenot maksettua omalla työlläni. Itsenäisyys on mulle ollut aina tärkeä juttu ja vaikka olemmekin mieheni kanssa todella rentoja sen suhteen kuka maksaa mitäkin, olen ehdottomasti sitä mieltä, että haluan opettaa lapseni olemaan itsenäisiä ja ymmärtämään sen, että jos haluaa ostaa jotain, se raha täytyy ansaita.

Lopuksi halusin vielä vinkata teille uudesta kauneushoitolakumppanistani, johon sain teille 15%:n alennuskoodin. Relax Center Porvoon toimipiste sijaitsee itseasiassa mun toimiston naapurissa tässä Porvoon vanhan kaupungin ytimessä ja sieltä saa niin kasvo-, käsi-, jalka- kuin vartalohoidotkin, sekä sokeroinnit ja vahaukset, geelilakkaukset ja volyymiripset. Mä olen käynyt kokeilemassa kasvo-, käsi- ja jalkahoitoa ja ne ovat olleen mielettömän tehokkaita, mutta ennen kaikkea rentouttavia. Riikka on uskomattoman hyvä myös hieronnassa ja hoidot sisältävätkin usein pätkän hierontaa, mikä ainakin omasta mielestäni vie rentouttavuuden aivan eri tasolle. Käykääpä kurkkaamassa hoitovalikoima täältä ja jos varaatte aikaa, niin koodilla xenia15 saatte 15%:n alennuksen Porvoon toimipisteen hoidoista. Laitatte vain alekoodin nettiajanvarauksen avoimeen kenttään. Koodi on voimassa 10.10 asti! 🙂

Aurinkoista tiistain jatkoa teille kaikille! Mitäs pidätte muuten asusta? Entä tunnistitteko itseänne ylläolevista?

Lue myös

X