Xenia's day

Kummalliset tapani

Teksti: Xenia

P3200211

 • Jos ajan jonkun takana ja huomaan kääntyväni lähes koko ajan samaan suuntaan alan miettimään, että edessä oleva auto luulee minun ajavan häntä takaa ja käännyn seuraavassa risteyksessä toiseen suuntaan vaikka olisi parempi reitti mennä taas samaan suuntaan edellä olevan auton kanssa.
 • Jos mulla on joku finni, en vain kerta kaikkiaan osaa jättää sitä rauhaa. Jos rehellisiä ollaan niin olen melkoinen naamannyplääjä muutenkin ja tutkin ihohuokosia suurin piirtein suurennuslasin kanssa. Meidän kylppärin valo on aivan liian tehokas. Lomilla huomaan aina kuinka ihokin rauhoittuu kun en koko ajan ole nyppimässä. Puolensa kaikella.
 • Mun herkkohimot etenkin pms-aikaan ovat aivan naurettavia. Just söin purkista suoraan nutellaa taas yksi ilta ilman minkäänlaista järjen ääntä. Voitte arvata, että sit oli huono olo.. Olen muutenkin vähän sellainen kaikki tai ei mitään tyyppi. En esimerkiksi osaisi jättää karkkia/suklaata seuraavalle päivälle vaan syön vaikka väkisin. Tosi järkevää.
 • En voi mennä nukkumaan ellei sohva näytä kivalta. Möyhin täällä siis tyynyjä joskus 10 maissa iltaisin. Sen sijaan esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen kertyvä vaatepino ei haittaa ja ovien takana oleva kaaos ei hetkauta suuntaan eikä toiseen. Kunhan yleiset tilat näyttävät kauniilta ja rauhallisilta niin kaikki on hyvin..

P3200237

 • Olen järjettömän huono nettishoppailija. Tai siis. About 99% kerroista kulutan ensin jonkun kaksi tuntia selailemassa ja lisäämässä kaikkea ostoskoriin ja sit alan epäilemään enkä osta mitään. Syytän tästä sitä, että valikoima on nykyisin aivan valtava ja hämmentää mua.
 • Minulla on aina ollut palava halu olla itsenäinen siinä mielessä, etten koskaan ole elänyt kenenkään muun rahoilla. Muistan kuinka joskus puitiin keskusteluissa taustaani (olen kuulemma varakkaasta suomenruotsalaisesta perheestä jne), vaikka olen aivan keskituloisesta perheestä. Muistan kuinka minua ärsytti aivan valtavasti se kuinka laukkuja ostaessani postauksiin kommentoitiin miehen tai isän maksavan ties ja mitä ja se ärsytti aivan valtavasti. Tämä on musta se pahin asia mitä naiset voivat toisilleen tehdä. Olettaa, että jokaisen naisen takana on mies maksamassa. Ei saakeli miten ärsyttävää.
 • Olen todella suurpiirteinen, mutta tietyissä asioissa todella pihi. En koskaan laske kuka osti lounaan viimeksi, mutta saan jonkunlaista tyydytystä kun käyn kahdessa kaupassa peräkkäin ostamassa haluamani tuotteet mahdollisimman edullisesti. Sanottakoon tähän vielä se, että siirryimme ruokaostosten suhteen K-kaupasta Lidliin ja K-kauppaan (eli ensin Lidlistä mitä sieltä saa ja loput sit K-kaupasta) ja kuukausittainen ruokalaskumme laski lähes 200€:lla. Se on kuulkaas vuodessa 2400€ eli perheloman verran, ei hassumpaa. Meillä menee kyllä silti ihan älyttömästi. Sanoisin että ruokakauppaan uppoaa viikossa varmaan 150-200€, mutta ihan rehellisyyden nimissä ostan kyllä sitä mitä mieli tekee kun siihen on mahdollisuus. Jos tarve vaatisi ja olisi tiukennettava niin kyllähän sitä saisi tehtyä terveellistä ruokaa edullisemminkin.

P3200246

 • Olen liikunnan suhteen todella ailahtelava. Välillä haluan tehdä kunnon rääkkitreenin monta viikkoa putkeen, mutta esim nyt on ollut tosi vaikea aktivoida itseään loman jälkeen. Ensi viikolla on aina hyvä aika aloittaa. 😀
 • Edellisestä kohdasta poiketen saatan autoa ajaessa tyyliin tehdä itselleni haasteen jännittää vatsalihaksia tyyliin viisi minuuttia. 😀 Huomaan tekeväni sitä myös sohvalla istuessa ja itseasiassa tätäkin naputtaessa aktivoin syviä vatsalihaksia. Sama juttu lantiopohjanlihasten suhteen. Ei paljon tullut miettineeksi ennen synnytyksiä, mutta vähän on eri ääni kellossa siinä vaiheessa kun trampoliinilla pomppiminen on täysin no no, ettei tule pissat housuun. 😀 Ja nyt kun aloin miettimään niin mulla on tapana tyyliin tehdä 50 kyykkyä kun pesen hampaita tai vastaavaa eli toisin sanoen pyrin tuomaan liikunnan ns tylsiin tilanteisiin jolloin se on vähän kuin win win tilanne. Pudistelen päätäni täällä..

P3200212

mekko: 77th Flea tämä  (kaupallinen linkki)

kengät: Stuart Weitzman

laukku: Chanel

 • Jos mun pitäisi valita yksi ohjelma tv:stä, jota katsoisin loppuikänä, olisi se varmaan hääpukuohjelmat. Rakastan niitä. Ehdotin miehelleni että järkättäisiin joku valojen uusinta joka vuosi, ei mennyt ihan läpi tämä ehdotukseni.  Häiden suunnittelu oli vain niin kivaa!
 • Hääpukuohjelmista kauhuleffoihin, joita en todellakaan uskalla katsoa, sillä en sen jälkeen nuku viikkoihin. Paras ystäväni kuittailee edelleen siitä kuinka olimme leffateatterissa katsomassa Amityville Horroria ja mä olin käytännössä koko leffan ajan käsien takana. Ja silti näin painajaisia viikkokaudet sen jälkeen. 😀

Lue myös

X