P4050276 P4050272

Yksi huone on ja pysyy hieman keskeneräisenä. En ymmärrä miten se voi olla niin hankalaa hankkia tuonne verhoja, mutta jotenkin se vain jää ja jää koko ajan. Asiaa tuskin auttaa se, että meillä kuitenkin on kaihtimet, eli huoneen saa pimeäksi vieraiden nukkuessa. Mutta kyllähän ne verhot pehmentäisi huoneen ilmettä suuresti ja nyt kun tätä kirjoitan, päätin, että otan itseäni niskasta kiinni ja viimeistelen tämän huoneen vielä..noh, ainakin tämän vuoden puolella..

Värisävyinä huoneessa on tuollaista sinisen ja vihertävän sekoitusta ja mun mielestä tuo sekoitus eri tyynyjä meneekin sen kanssa tosi kivasti yhteen. Tästä on nyt jotenkin ihan vahingossa tullut myös meidän leikkihuone vierashuoneen ja työhuoneen lisäksi. Lattialla on kivasti vapaata tilaa rakentaa iso junarata ja minä voin kömpelönä istua tuossa mukavalla sohvalla. Voin nimittäin kertoa että tämän mahan kanssa ei enää paljon kyykistellä/istuta polvillaan jos haluaa sen jälkeen vielä liikkua. Jalat puutuu hirveetä vauhtia ja muutenkin olo on jotenkin tosi epämukava ja ihmekös tuo kun mukavassa sängyssäkin saa hakea asentoa tuntikaupalla.

Pakko muuten kehua tuota sohvasänkyä, joka ostettiin Ikeasta pian jo neljä vuotta sitten. Ensinnäkin se on tosi mukava nukkua ja toisekseen se on ihan edustavan näköinenkin tälleen ”pakattuna”. Hyvin usein varsinaiset vuodesohvat ei ole sieltä mukavimmasta päästä, joten tällainen ihan normaalit patjat sisältävä vaihtoehto oli kiva kun usein meidänkin vieraat viihtyy pidempiä ajanjaksoja.

Tänään on kyllä surkea ilma ja sen huomaa ihan saman tien myös vireystilassa. Vaikka nukuinkin kohtuullisen hyvin, on olo silti jotenkin tosi pökrönen ja juminen. Harmi ettei kahvia voi juoda pannukaupalla, sillä sille olisi tänään tarvetta. Tosin siitä saattaa kyllä kiittää maha vauvan lisäksi!

Tässä nyt eilen illalla iski ehkä vähän stressi kun jaksaminen alkaa oikeasti olemaan sitä luokkaa, että on vaikea saada kaikki to do listalta tehtyä. Minkäs teet kun iskee usein sellainen kokonaisvaltainen väsymys, että siinä ei mikään auta. Toki opinnot jää reilun kahden viikon päästä tauolle kun tyttö jää lomalle hoidosta, mutta kaipaisin silti teiltäkin jotain ideoita ja vinkkejä sellaisiin postauksiin,  mitä täällä toivotte näkevänne. Voisin sit kirjailla niitä ylös ihan erilliselle dokumentille ja ottaa sieltä vaikka ideoita siinä vaiheessa jos väsymys painaa niin paljon että pää lyö tyhjää. 😀 Se on nimittäin vissi, että ihan ekana kärsii luovuus jos on vähänkin sellainen olo, ettei ole saanut tarpeeksi unta. Toivotaan nyt että hemoglobiinit lähtis tästä nousuun, koskaan en ole kärsinyt näin alhaisista arvoista.

En ajatellut alkaa ihan hirveästi mitään etukäteen kirjoittelemaan vauvan syntymän jälkeiselle ajalle, mutta varmaankin siinä ekat pari viikkoa menee lähinnä kuulumisia kertoessa ja esimerkiksi asut tai meikkijutut jää varmaan aika paljon vähäisemmiksi ihan alkuun. Edelleen pidän sen rajan, että vauva – ja perhejutut pysyy enimmälti tuolla Baby Bearin puolella ja tänne sit enemmän tätä lifestylepuolta. Joidenkin aihealueiden kohdalla on toki vaikeampi vetää rajaa sen suhteen minne sitä kirjottaisi. Ehkä sitä on vain aina yksi postaus kerrallaan mietittävä ja toki sekin seikka on selvää, että tännekin tulee enemmän sitä vauvantuoksua ainakin alkuun kun oma arki niin suuresti tulee vauvan ympärillä pyörimään. Noh, jähtäväksi nää, mutta kuten sanottu, postaustoiveita saa laittaa hyvin mielellään niin on jotain sit ”varastossa” pahan päivän varalle!

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille tästä ihanasta sateesta huolimatta. Jos ei muuta niin ainakin luonto vihertää ja meidän takapiha alkaa muistuttamaan jo viidakkoa eli taitaa tosiaan olla aika kaivaa ruohonleikkuri esiin!

Huomenna alkais sitten kesä ja odotan että tänä vuonna tulis toooosi pitkiä hellejaksoja. Toisaalta hankittiin just viime vuonna se viilennyssysteemi tähän taloon, eli voitte syyttää mua jos tästä kesästä tulee kylmä ja sateinen. Sorry jo etukäteen!

ps. Ellokselta tänään 30%:n alennus tilauksesta, ale myös esim tuosta postauksestakin näkyvästä matosta. Koodi on 355741 ja on voimassa vain tänään (ei merkkituotteisiin!).

kaupallisia linkkejä.

 

 

 

X