xenia's day

Kurkkaus vaatehuoneeseen

Teksti: Xenia

Meidän vaatehuone on vielä osittain kesken, tosin lähinnä listojen ja viilennyspumpulle tehtävän koteloinnin osalta. Ajattelin silti, että pieni kurkkaus sinne voisi olla paikallaan.

PA040323PA040305PA040325PA040331

Pituutta huoneella on jotain 4 metriä ja leveyttä ehkä vajaa 2. Katon harja tekee sen, että toisella puolella huonetta on 1.3metriä korkeutta, mutta eipä ole haitannut ollenkaan. Kaikki, kuten muutkin säilytysratkaisumme hankimme Elfalta ja vaatehuoneeseemme tuli Decor-sarjaa. Muissa vaatekaapeissa on Classicia, mutta ajattelimme että tuonne sopii nuo puiset hyllyt kuin nenä päähän!

Korkealla seinällä on tangot henkareille ja housutelineet. Tankoja on niin että mulla on kaksi riviä ”matalampia” ja sit yksi täysikorkea esim maximekoille ja mekoille. Miehen puolella puolestaan vain kaksi riviä matalampia tankoja. Matalammalla ulkoseinällä on puolestaan paikat laukuille ja kengille sekä vetolaatikoita, joissa säilytän t-paitoja, alusvaatteita, sukkia jne.

Ikkunat takaavat sen, että huoneeseen tulee tarpeeksi valoa ja toki nuo ledit tekevät myös paljon. Säilytystilaa on kerrankin riittävästi, mutta kuten varmasti monet ovat huomanneet, sitä ei voi koskaan olla liikaa. Alakerran komeromme on siitä hyvä esimerkki, se on mun seuraava siivousproggis, sillä kummasti sinne on kertynyt kaikki mikä halutaan pois silmistä. Ehkä teenkin sen tänään illalla!

Seuraavaksi siis hankkimaan mattoa tuonne, pitää vähän miettiä minkä kokoista halutaan, mutta mun mielestä se saisi olla aika iso ja mielellään sellainen upottavan pehmeä.

Nyt toivottelen teille mukavaa ja aurinkoista tiistain jatkoa, mä olen täällä nuhaisen neidin kanssa kotona!<3

Lue myös

X