Xenia's day

Kuulumiset

Teksti: Xenia

Desktop187

Kylläpäs tämä viikonloppu menikin hurjaa vauhtia, mutta eipä se kai ihmekään kun kivaa ohjelmaa tuli huomaamatta vietettyä ihan lauantai aamusta sunnuntai iltaan. Ensinnäkin nukuin perjantai-lauantai yön kuin pieni possu, kroppa kaipasi oikeasti lepoa edellisen yön jäljiltä, mutta olo lauantai aamuna oli kuin voittajalla. Kävin Maxin kanssa kävelyllä ja suurinpiirtein viheltelin itsekseni kun oli niin hyvä fiilis. 😀 Siitä sit ystävien luokse koko perheen voimin, jossa miehet keskittyi tekemään kylppäriä ja naiset ja lapset oltiin ulkona nauttimassa auringosta ja hyvästä ruoasta (eli toisin sanoen ruokittiin nälkäisiä miehiä) ihan koko päivä, aina tuonne ilta kahdeksaan asti kunnes hurautettiin kotiin ja pistettiin tyttö suoraan nukkumaan.

Eilen meillä oli puolestaan luvassa isäni eläköitymisen kunniaksi brunssia Sinnessä ja syötiin itsemme enemmän kuin ähkyyn ja kierreltiin sen jälkeen hieman alemyyntejä ja hankittiin tytölle vähän perusvaatteita syksyä ajatellen. Se on ihan uskomatonta miten nuo pienet saattaa venähtää ihan kuukaudessa pituutta, kaikki keväällä sopivat housut alkaa olemaan todella lyhyet lahkeista, joten eikun eteenpäin ja isompaa kokoa kehiin. Vauvalle ja miehellekin tuli tehtyä muutama alelöytö ja minä nauroin vain, että nautin näistä kauniista vaatteista nyt heidän kauttaan, sillä mä olen auttamattomasti siinä tilassa, ettei paljoa enää mitään vaatteita sovitella saatikka osteta.

Ostosten jälkeen käytiin vielä vähän ajelulla kun tyttö nukahti takapenkille noin minuutissa, vaikka väitti kivenkovaa ettei ole väsynyt. Sieltä alkoi kuulua tasainen tuhina oikeasti niin älyttömän nopeasti, että melkein nauratti. Ajeltiin katsomaan meidän unelmapaikkoja kesämökin suhteen ja unelmointi jatkui illalla saunassa ja illallisella, vaikka siinä välissä tuli kyllä myös tehtyä kotitöitä. Meillä on nimittäin muutama alue, jotka ihastuttaa valtavasti ja josta on vielä tavoitteena jonain päivänä hankkia mökki. Nyt ei ole sen aika kun ei suoraan sanottuna ole niin paljoa ylimääräistä pääomaa, mutta pikkuhiljaa tässä tehdään sijoitusasuntojen kautta unelmaamme mahdolliseksi. Toivottavasti! 🙂

Illasta painuttiin saunan jälkeen nukkumaan ja viime yö meni harmikseni tutulla tavalla pyöriessä. Oli kuuma vaikka viilennys pauhasi ja jotenkin vain todella juminen olo ylipäätään. Kävelyä kyllä kertyi eilen varmaan 10 kilometriä ja sitä perus heilumista kotona siihen päälle, mutta nyt alkaa kyl kroppa olemaan siinä tilassa että alkaa tämä kertynyt paino ja etenkin iltaa kohden kertyvä neste ottamaan koville. Vitsailin miehelleni, että olen tätä menoa varmaan synnytyksen jälkeen ainakin säärten osalta elämäni lihaskunnossa kun liikuttua on kuitenkin tullut ihan kiitettävästi ja mielestäni jaksan aika hyvinkin kävellä esimerkiksi ylämäkiä ja portaita yms. Pohkeet ja reisilihakset todella koetuksella koko ajan.

Tänään mä päätin nousta ylös vähän aikasemmin ja aloittaa töitä jo ennen kuin tyttö herää, koska ollaan nyt kaksin kotona siihen saakka kunnes vauva syntyy. Ja tänään näyttäisi olevan hyvät ilmatkin ja taisin luvata että mennään yhdessä ostamaan herneitä ja mansikoita. Tyttö vetää helposti yhden litran herneitä, kehen lie tullut? Siispä hommat hoitoon jo hyvissä ajoin ennen kuin tyttö herää (mikä kylläkin tapahtuu todennäköisesti millä tahansa minuutilla kun kello on jo 7.17) ja sen jälkeen aamupalaa, koiran ulkoilutusta ja leikkiä.

Viikon lopulla onkin juhannus ja meillä tarkoitus viettää sitä isommalla porukalla tässä Porvoossa. Saapi nähdä olenko vielä yhdessä kasassa silloin vai päättääkö poitsu syntyä aikasemmin. Ihan maksimissaan kuitenkin enää vajaa 3 viikkoa siihen kunnes käynnistys tapahtuisi, joten kyllä tämä tästä. Eipä ainakaan näytä olevan kuuma taas hetkeen. Mä kyllä nyt luulen että menee laskettuun aikaan asti ihan kuten tytöllä, ja eipä tuo haittaa kun sekin on jo ensi viikolla (!?!?!?!?!).

Mitä ihaninta ja aurinkoisinta maanantaita teille kaikille!

ps. Max näkee tuolla kodinhoitohuoneessa jotain unia. Sieltä kuuluu vaan epämääräistä haukahtelua ja sitä kun jalat vispaa lattiaa vasten. Taitaa olla meneillään joku kiva uni.. 😀

pps. Alla vielä koko ajan kiihtyvät alet. Kyllä muuten harmittaa kun muutama juttu olisi ostoslistalla mutta ei tiedä yhtään minkä muotoiseksi tai kokoiseksi tästä vielä palataan..

Linkit kaupallisia linkkejä

Lue myös

X