Xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Mitä ihmettä, heräilin vasta ihan vähän aikaa sitten. Olen mennyt nukkumaan tosin pari päivää todella myöhään, mutta yleensä mä olen se, joka nukkumaanmenoajasta riippumatta herää viimeistään kymmeneltä. 😀

Tällä hetkellä nautin uutta himoani, jääkahvia..

Tutustuin tällaiseen vasta Kreikassa, ja voin sanoa, että tämä toimii kesällä vähän liiankin hyvin! 🙂

Eilen oltiin ystäväporukalla istumassa iltaa ja sitten mentiin Kappeliin, joka ei toiminut mun osaltani sitten yhtään. Siellä soi musa aivan älyttömän kovalla, jengiä oli aivan liikaa ja kaikki vain tunkivat ja tönivät. Ähh, no, mä lähdin sitten jo aikaisemmin kotiin ja annoin muiden jäädä pitämään hauskaa.

Aloitin eilen sitä turvapaikka kirjaa ja tänään aion lukea sen loppuun, jotta pääsen lukemaan sitä kolmatta, ja mulle entuudestaan täysin tuntematonta osaa.

Sen lisäksi ajattelin, että joku intervallitreeni voisi tänään olla kiva. Yritän saada J:n mukaan, kaksin kun on aina hauskempaa. Mua jotenkin turhauttaa tää sää, miksei vieläkään ole helteitä?Ollaan ensi viikolla vieläpä menossa J:lle, jossa aiotaan ravustaa, ja lämmin sää olisi siinä melko suotavaa. Pari kesää sitten ravustettiin itsellemme illallinen, ja samaa ajateltiin tänäkin vuonna. Ravut on ainakin mun suurinta herkkua näin kesäisin, sen verran harvoin niitä tulee syötyä.

Viikko alkaa huomenna kampaajalla, ja siksi otin eilen pidennykset pois. Mun mielestä on kiva fiilistellä omaa tukkaa pari päivää, ennen kuin laitan lisäkkeet takas. Oma tukka tuntui jo paljon paremmalta, niin se vain vahvistuu mun blondauskatastroofin jäljiltä. Mutta fakta on se, että tällä tukalla en vielä osaa olla, latvaosa on vielä liian ohut, eli vasta sitten kun tukka on tasapaksu, voin alkaa harkitsemaan pidennyksistä luopumista. 🙂 Huomenna siis pidennykset takaisin päähän, mutta eipä varmaan mitään muuta sen kummempaa. Tyvi värjätään taas hieman tummemmalla ja raitoja nostetaan pikkasen korkeammalle, mutta juurikin silleen, että näyttää tummemmalta juurikasvulta. Tässä tukassa olen viihtynut mielettömän hyvin, ehkä jopa parhaiten pitkään aikaan. Johtuu varmaan siitä, että tää latvaosa on aikalailla mun oman tukan värinen.

Sellaisia höpinöitä näin päivän alun kunniaksi, mitäs teille kuuluu? 🙂

Lue myös

X