Xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Heipähei!

Oli ihan mieletöntä palata eilen illalla blogiin, kun niin moni oli jättänyt kommenttia tuohon edelliseen postaukseen, suuret kiitokset teille kaikille keskustelusta! Ymmärrän sen, että valitettavana tosia-asiana on kasvottomana kritisointi, mutta kuten yleensäkin, rajansa kaikella. En ole kuitenkaan ”änkenyt itse julkisuuteen”, kuten joku asian ilmaitsi. Muutenkaan, tällaisen marmattamisen puolustelu tällä seikalla on mielestäni naurettavaa. Eikai se, että kirjoitan blogia, muuta yleismaailmallisia sääntöjä siitä, miten ihmisiä tulisi kohdella.

No, jokatapauksessa, meillä oli eilen ihan mielettömän hauskaa, käytiin ensin istuskelemassa tähtitorninmäellä ja tultiin sitten meille pelaamaan Yatzya, on muuten koukuttava peli, tuollainen on ehdottomasti hankittava itsellekin! Nyt mä olen lähdössä katsomaan jotain suloista, Noora on nimittäin saanut vihdoin suloisen koiravauvansa, joka saa kyllä tällaisen koirahirmun aivan myytyä. Harmi vain, että me ei todennäköisesti voida koskaan hankkia koiria, J kun on hieman allerginen ja näin vanhemmiten mäkin olen huomannut pärskiväni näiden suloisten otuksien lähellä. Toimisikohan siedätyshoito tässä tapauksessa? 😀

Illalla olisi näillä näkymin luvassa istuskelua erään ystäväni kanssa, eli kaikin puolin kiva päivä tulossa.

Tässäpä nyt asua, jonka alla on tietystikin bikinit.. 🙂

mekko: Skiathos/Kreikka
koru: My Fiina
laukku: Miu Miu

Tämä mekko todisti silloin Kreikassa sitä kaatumistani, tulipas hyvät muistot mieleen. Äiti sanoi, että tämä haava on jotenkin vanhanaikaisella tavalla ommeltu, arpi on meinaan todella koholla ja jotenkin paksu. Kaipa se siitä laskeutuu ja jos ei, niin sille ei voi mitään.

Olen muuten kuullut nyt lähiaikoina hirveän monen ihmisen sairastuneen vakavasti. Silloin sitä tulee aina miettineeksi sitä, kuinka pienestä me ihmiset valitammekaan. Loppupeleissä, millään muulla ei ole merkitystä, kuin sillä, että me ja meidän läheisemme pysyvät terveinä. Liian usein sitä oppii arvostamaan niitä ”itsestäänselvyytenä” pitämiään asioita, kuten terveyttä, vasta kun ne menettää. Olkaamme siis iloisia siitä, ja arvostakaamme jokaista terveenä viettämäämme päivää!<3 Kiitos vielä kerran teille mahtaville lukijoille, nauttikaa aurinkoisesta päivästä!:)

Lue myös

X