Xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Nyt on kaikki vapaapäivän pakolliset jutut hoidettu ja nyt ajattelin ihan oikeasti pitää vapaata! 😉 Himoitsen sushia kun eilen päädyttiinkin ystäväni kanssa muualle lounaalle, joten pakko varmaan kipaista hakemaan sitä. Toinen asia mitä himoitsen on yllättäen karkki, mutta katsotaan jos J jaksaa lähteä enää kotiinpäästyään Makuuniin mun kanssa. Kiertelin tänään kaupunkia ympäriinsä asioilla ja käväisin mä Kaivarin kanuunassakin. Siellä  olisi ollut kaksi kivaa juttua, mutta jotenkin ei ollut fiilistä ostaa ja nyt mua harmittaa.. 😀 Ainoa mitä tarttui mukaan oli nämä kaksi juttua, jotka kertoo että kohta on syksy…

Mä olen ihan totaalinen berocca ja D-vitamiini riippuvainen varsinkin synkkinä vuodenaikoina. En tiedä pitääkö ne mua virkeämpänä mutta usko riittää minun tapauksessani eli ainakin kuvittelen olevani virkeämpi. 😀 Jeps, tässä vielä muutama melko kesäinen kuva kauniista Helsingistä..

Nyt alkaa olla jo niin kova nälkä, että pakko lähteä kauppaan. Muistakaa että blogikirppiksen toinen osa sulkeutuu tänään klo 21.00. 🙂 Mitäs teillä on iltasuunnitelmissa?

Lue myös

X