xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Heipähei! Heräilin taas tapani mukaan jo seitsemän jälkeen ja painelin tekemään kahvin teon kautta töitä. Alkureissu on kulunut aika pitkälti ympäriinsä sählätessä, ja eri paikoissa vierailu kestää vielä tämän viikon ajan kunnes ensi viikon alussa voikin jo ottaa vähän iisimmin.

Ekana päivänä käytiin haukkaamassa raitista ilmaa koneessa istuskelun jäjiltä. Englantilaiset maisemat ei silloin olleet ihan niitä perinteisimpiä kun ottaa huomioon ajankohdan. Naurettiinkin just, että täällä on nyt ollut melkeinpä kylmempää kuin Helsingissä.

Toinen päivä kului rennosti salilla ja uimassa käyden ja toissapäivänä painuttiin salin jälkeen kohti Oxfordia. Siellä vietettiin yksi yö kunnes palattiin eilen illalla takaisin kotiin. Tämän päivän ohjelma on vielä vähän auki. Voi olla, että lähdetään käymään Lontoossa tai sitten mennään suoraan iltapäivästä st Albansiin S:n veljen luokse käymään. Huomenna onkin harjoitusdinnerit häiden vuoksi ja lauantaina sitten varsinaiset häät. Ohjelmaa on siis enemmän kuin riittämiin. 😀

Muuten fiilis on mitä parhain. Harvoin mua näkee näin rentona kuin mitä täällä olen, kaipa se vaan niin on, että oikeanlaisen ihmisen kanssa sitä rauhoittuu väkisinkin. Mä luulin aina, että tarvitsisin rinnalleni jonkun todella rauhallisen, minä kun olen melkoisen rauhatonta ihmistyyppiä, mutta olin väärässä. Oikeanlainen ihminen voi olla luonteeltaan minkälainen hyvänsä, jos vain osaa ottaa mut tietyllä tavalla haltuun. Hemmetti mitä terapeuttista juttua, mut oon miettinyt näitä paljon viimeisten kuukausien aikana. Yksi ystävä juuri kirjoitti mulle Facebookissa, että oletpa sä seesteinen. Juuri sellainen olo mulla juuri onkin.

Tottakai välimatka on meille se suurin vaikeus, mutta kumpikin on valmis siihen. Eipä tänne loppupeleissä kuitenkaan hurauta sen pidempään kuin pohjois-Suomeen junalla (eikä muuten lentojen hinnatkaan ole niin pahoja, onneksi!), joten onhan se nähtävä mitä tämä tuo tullessaan. Fiilis on ainakin ihan uskomaton, toivotaan siis parasta! 🙂

Kohta on saatava aamiaista napaan ja litkittävä yksi kuppi kahvia lisää. Sen jälkeen vielä vähän hommia ja sitten suunnittelemaan päivän ohjelmaa. Aurinko paistaa ensimmäistä kertaa, joten tekisi mieli skipata sali ja lähteä sen sijaan tallustelemaan jonnekin! 🙂

Sellaista tällä kertaa, palailen taas langoille (toivottavasti) kuvien kera. Mun MAC on ihan oikeasti irtinsanomassa itsensä, hermothan tässä menee ja pahasti. Muistikorttipaikka ei lue enää yhtään muistikorttia ja näytöstä en viitsi edes sanoa mitään. Toki, käytän varmasti konetta viisi kertaa keskivertoihmistä enemmän, mutta kyllähän nyt tonnin laitteen pitäisi kestää kauemmin. Suomeen päästyäni hommaan tämän siis huoltoon ja pistän soittoa kuluttajavirastoon jos ei mene takuun piikkiin. Saako muuten huollosta jotain varakonetta vai pitääkö mun selvitä ilman? Kuinka kauan te luulette, että näytön korjaaminen ja muistikorttipaikan korjaaminen kestäisi? Onko kokemuksia?

God Morning from England! I’ve been here for few days and haven’t stayed still since I came here. Rest of the week will be quite busy as well but at least there’ll be lots of fun! 🙂 

Today we are going to see S’s brother and his girlfriend in St Albans. I think we’ll be there until tomorrow and then its time for rehearsal dinner. I met S’s friend last time while I was in England and he invited me to the wedding as well. It will be nice to see more of S’s friends and spend time celebrating newlyweds. We’re gonna spend the whole Saturday and Sunday morning in the hotel where the wedding reception will be held but I think I’m gonna take my computer with me, so I can post you some pictures already from there!

These pictures were taken on Sunday when I arrived and wanted to catch some fresh air after sitting on airplane. The views are quite similar to Finland, it has been unusually cold here! Today I woke up to a beautiful day so we’ll see whats gonna happen before St Albans. We were supposed to go to the gym but I think its too beautiful weather to spend the day inside. Now I’ll make another cup of coffee and then its time for breakfast. Hope you’ll have a good day!

Lue myös

X