Xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Huomenta täältä kaukaa! Heräsin vartti sitten ja nyt yritän saada itseäni ihan oikeasti hereille ison kahvikupin voimalla. Viime yönä näin mitä oudoimpia unia; sukeltelin, kiipeilin, juoksin ja olin jossain vaiheessa jopa sairaalassa/paloasemalla. Kylläpä uni näyttääkin hullunkuriselta ylöskirjattuna. Mutta niinhän se aina menee, omassa unessasi se tilanne on mitä luonnollisin, mutta kun heräät et voi vain ymmärtää, että mistä nää ideat tulee..

Koko viikonloppu vietettiin Oxfordissa järvellä. Ilmat oli mitä kauheimmat, mutta seura mitä parasta. Tää viikko on tarkoitus viettää töitä tehden ja huomenna meillä on tiedossa reissu Lontooseen, sekin tosin töihin liittyvissä jutuissa.

Mä tyhmänä varailin vasta toissapäivänä lentoni, joten tuun takaisin vasta juhannusaattona. Onneksi mun juhannusseuralaiset Noora ja Nooran sisko (sekä pari ihanaa karvapalleroa) lupasivat hoitaa ruokapuolen, sillä kaupat menee tietenkin kello 12 jo kiinni. Ainiin, pakko ihmetellä ääneen. Olin ensin varaamassa pelkkää lentoa Suomeen ja sitten erikseen myöhempää lentoa takaisin Englantiin (tiedän milloin S tulee Suomeen, joten ajattelin, että lennän samalla lennolla takaisin Englantiin hänen kanssaan). Tää suunnitelma oli ihan hyvä, mutta onneksi tsekkasin lentojen hinnat ensin. S pulitti seuraavista edes-takas-lennoistaan noin 200€, ja kun minä yritin samalla hetkellä tsekata samaa lentoa välille Helsinki-Lontoo, oli sen hinta lähes 900 € yhteen suuntaan. No, onneksi varasin sen sitten yhdessä mun helsinkiin paluulennon kanssa, jolloin hinta oli molemmilta suunnilta yhteensä noin 300 € (joka sekin kallis tälle välille, mutta tyhmyydestä sakotetaan, mitäs en varannut aikasemmin, varsinkin kun on juhannus edessä.) Anyway, mitä tästä opimme: osta lennot hyvissä ajoin etukäteen jos mahdollista!

Haha, toinen mielessä ollut asia on tukka. Oon antanut tän olla täysin vapaasti nyt pari viikkoa. Oon yrittänyt vähentää pesuväliä, en oo käyttänyt hiustenkuivainta, enkä suoristusrautaa. Ja tää kaikki vaan siksi, että haluan saada oman tukan hyvään kuntoon. Mun oli tarkoitus mennä Nooran huollettavaksi  jossain vaiheessa loman jälkeen, mutta nyt en tiedä mitä tehdä.

Eilen ystävä kysyi, että milloin mä oon käynyt vaalentamassa hiukseni: mä vastasin, että noin viikko sitten Korfun auringon alla. Mun oma tukanväri on aivan älyttömän vaalea tällä hetkellä, ja loppuosa hiuksista on sekin aika vaaleeta. Mua kiehtoisia ajatus siitä, että antaisin tän olla pari kuukautta, tosin en sitten tiedä, miten kestän tuota juurikasvua. Onko idiksiä?

On se muuten erikoista miten kaikkeen tottuu. Ennen en olisi voinut kuvitellakaan lähteväni kotoota ilman pidennyksiä ja hiusten kihartamista/suoristamista. Nykyisin tykkään kyllä edelleen laittaa hiuksia, mutta en stressaa lähteä ulos rennommassa lookissa ja vaikka sitten ilman meikkiä. Niin se vain ikä on tehnyt musta rennomman ja hyvä niin. 🙂 Anyway, jos teillä on ideoita hiuksiin liittyen, saa vinkata. Mulla ei ole tällä hetkellä harmainta aavistusta. 🙂

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Lue myös

X