Xenia's day

Kuulumisia

Teksti: Xenia

Huomenta kaikille. Täällä taas koko perhe kohtuu terveenä. Mieskin sai tuon enterorokon, mutta taisi käydä tuuri, sillä hänkin sairasti sen hyvin lievänä.

Täällä on tällä hetkellä taas monta asiaa mielessä. Uudet yrityskuviot ja vanhojen yhteensovittaminen on välillä vaikeampaa kuin oli kuvitellutkaan, mutta eiköhän siitäkin listojen ja päätä selvittävä liikunnan kanssa selvitä, aivan kuten kaikesta muustakin. Mä olen muuten innostunut juoksusta. En ole oikeastaan koskaan päässyt siihen sisään ja lähinnä vetänyt hiit-tyyppistä treeniä tai pitkiä kävelylenkkejä. En tiedä johtuuko se siitä, että mulla on ollut väärät kengät, jotka ovat aina aiheuttaneet ikävää polvikipua, mutta nyt ei tunnu missään ja olen niin nauttinut siitä. On kiva kun voi fiiliksestä riippuen tehdä aina eri juttuja. Käydä kävelyllä, juoksulenkillä, vetämässä porrastreeniä tai vaikkapa nopean kotitreenin. Nyt en vielä kaipaakaan muuta, mutta talvea kohti on mietittävä muitakin liikuntamuotoja. Mietinkin tuossa sitä, pitäisikö liittyä salille joskus ensi kuussa, mutta katsotaan mikä fiilis mulle siitä ajatuksesta kehkeytyy. Vielä ei tosiaan ole kiire kun ilmat sallii liikkua ulkona eikä ole vielä lunta maassa. 🙂

P7160194

Lumesta puheen ollen. Luulenpa, että tehtiin päätös meidän tulevan auton suhteen. Ihan alunperin oltiin mietitty neliveto Kodiaqia ja kaikkien tuhannen ja yhden vaihtoehdon jälkeen päädyttiin jälleen samaan autoon. Käytiin jo vähän kurkkimassa autokaupoillakin tätä ja kyllä se valinta taitaa olla aika selvä. Autokaupassa oli nimittäin juuri meitä miellyttävä yksilö, joka oli kaikin puolin omaan mieleen ja saataisiin se vieläpä hyvin nopealla aikataululla käyttöön. Tällä viikolla pitää käydä juttelemassa ja kirjoittamassa papereita alle ja jos kaikki menee hyvin ja päästään tästä meidän leasing-autosta pari kuukautta etukäteen eroon tehdään tuosta uudesta autosta kaupat ihan tällä viikolla.

P7160249

Meinattiin ensi itseasiassa liisata tulevakin auto, mutta laskelmien jälkeen päädyttiin toiseen ratkaisuun. Tuossa automallissa näyttää nimittäin säilyvän arvo todella hyvin ja juuri meidän vartustetasolla oli vain yksi myynnissä käytettynä. Toisin sanoen jos vaihtaisimme auton vaikkapa kolmen vuoden kuluttua saisimme sen verran hyvät rahat takaisin meidän kilometreillä ettei oikein ole järkeä toimia toisin. Me otetaan siis tuo auto 7 paikkaisena (eli kolmannen rivin saa esiin jos haluaa) – hintaero viisipaikkaiseen on todella marginaalien ja kuten sanottu, onhan se helpompi myydä kun tarvittaessa autosta saa sopivan isommallekin perheelle. 🙂 ja eihän sitä koskaan tiedä, jos meitä joskus vielä lykästää.<3

P7160177

paita: 77th Flea (tämä)
hame: Arket (tämä)
kengät: H&M (nämä)
laukku:Mulberry

Nyt toivottelen teille mitä ihaninta viikon alkua!<3  Miten teidän viikonloppu on mennyt? Ja hei, mitäs tykkäätte asusta?

Lue myös

X