P6140257 P6140271 P6140265

mekko: Chiara Forthi (tämä)

laukku: Mulberry (vastaava)

neuletakki: Bubbleroom

kengät: Pons

Tää alkaa menee ihan hassuksi. Täällä on nimittäin kukuttu about puoli viidestä asti hereillä ja päätin viiden maissa, että käytän mieluummin tuon ajan hyväksi ja tulin alas tekemään töitä. Nyt tietysti väsyttää, mutta yritetään vetäistä päikkärit joskus tuossa päivällä jos tyttö sellaisille suostuisi menemään, epäilen kylläkin. Siinä tapauksessa on kyllä ehkä pistettävä Pipsa Possu päälle ja vedettävä mikropäikkärit sohvalla, parempi sekin kun ei mitään.

En nyt tiedä kuuluuko tämä siihen klassiseen synnytystä edeltävään pesimiseen, kun koin tarpeelliseksi tässä aamulla myös pistää kaikki ensi kuun laskut maksuun, päivitellä kirjanpidon tositteita tähän päivään asti, tehdä laskuja valmiiksi ja merkata jokaikinen pieni juttu sekä kalenteriin että puhelimen muistutuksiin. Mun melko pedantille luonteelleni kun kaikkein haastavinta on se, jos koen unohtaneeni jotain ja haluan tietysti vauvan synnyttyä keskittyä hetken aikaa vain häneen ja perheeseen, enkä olla tekemässä niitä paperihommia mitä yrittäjyydestä väkisinkin seuraa.

Naureskelin tuossa tosin miehelle, että vasta sit on tosi kyseessä kun minä alan kokkailemaan jotain ruokia pakkaseen, kuten viimeksi kävi tytön syntymää edeltävä päivänä. On tosin myönnettävä, että en ole kokannut viimeiseen viiteen päivään, olen jotenkin onnistunut sitä välttämään. Torstaina syötiin isäni tekemää ruokaa, perjantaina pizzaa, lauantaina oltiin koko päivä ulkona ja sunnuntaina brunssilla ja jämäruuilla ja eilen vielä isäni luona lounaalla ja illasta syötiin tytön kanssa viimeiset makaronilaatikot viime viikolta. Tänään isäni on kuulemma tuomassa lihapullia ja ajattelin pistää sen seuraksi uuniranskalaisia ja salaattia, jännittävää eikö? Jotenkin vaan tässä raskauden lopussa mua kohtaa etenkin alkuillasta aina sellainen väsymys, että aivan viimeisenä mielessä on kokkaaminen, joten aika helpolla on menty. Ja saa kyllä olla kiitollinen isäni kokkailujen, hänellä kun on nyt eläköitymisen johdosta enemmän aikaa ja näemmä myös paljon intoa ruokien tekoon. Sopii minulle, hänen ruokansa kun ovat aivan älyttömän hyviä. Ai että!

Täällä siis alkaa olemaan nyt se vaihe kun luulen, että saan nukuttua paljon enemmän siinä vaiheessa kun vauva on jo täällä. Jotenkin yöt menee ajatellessa kaikkea mahdollista aina vauvan mahdollisesta syntymäpäivästä siihen mitä juuri katsottiin telkkarista/luin ja lisäksi mulle on tullut ihan järkyttäviä korvamatoja joistain biiseistä, jotka soi päässä yömyöhään. Ai kauheeta, kuulostanko mä jo liian oudolta? Ehkä pitäisi vähän rajoittaa sitä, mitä kirjoittaa.. 😀

Tänään meillä on aamupäivästä leikkitreffit parin ystävän ja näiden lasten kanssa, joten me mammat päästään ainakin hetkeksi istumaan ja juomaan kahvia, ei kuulosta hassummalta! Lapset saa siinä samalla vähän purkaa energiaa, joka on ainakin meidän tytön kohdalla ihan must juttu etenkin aamupäivisin. Iltapäivisin voi sit ”rauhoittua” esim muovailuvahan (ah se haju, syytän raskautta), maalaamisen ja piirtelyn pariin kun minäkin olen väsyneimmilläni. Kivaa meillä on kyllä ollut tytön kanssa, eilenkin käytiin tyhjentämässä marja- ja hernekojua ja syötiin itsemme ihan ähkyyn. Laatuaikaa parhaimmillaan! Siinä ostosten lomassa tyttö muuten tokaisi, että hän haluaisi olla iso tyttö, että voisi ajaa autoa. Yritin siinä sit vain kauniisti muotoilla, että aikaa hänellä on koko elämä ja että on ihanaa olla lapsi ja huolehtia vain siitä, että on riittävästi leikkejä mielessä!<3 Mikä siinä onkin, että lapsena nuo aikuisten jutuiksi koetut asiat on niin hienoja? Tällä viittaan siis siivoamiseen, ruoanlaittoon, autolla ajamiseen ja niin edelleen. Nyt sit aikuisena sitä puolestaan tekisi välillä vaikka mitä noita askareita välttääkseen.

Nyt mulle alkaa iskeä jo aamupalanälkä tuon ison kahvikupillisen jälkeen, joten eikun marjat, kreikkajugu ja mysli esiin. Siitä onkin muodostunut mun pika-aamiainen, joka pitää vatsan tyytyväisenä pitkään. Mukavaa tiistaita teille kaikille, alle olen koonnut suosikkini kaikkien nettikauppojen aleista, todella kivoja juttuja löytyikin! 🙂

ellosale

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Elloksen naisten alesta löytyvistä tuotteista lähtee vieläpä extra 25% pois koodilla 355447 eli hintaa näillekin tuotteille jää todella vähän. Koodi on voimassa 25.6 asti! Raikasta raitaa, valkoista, punaista ja klassikkoja kuten biker nahkatakkia, jolle jää alejen jälkeen hintaa enää reilu 50€, ei tosiaankaan paha.

zalandoale

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24

Zalandon alessa huomio kiinnittyi kaikkein eniten lenkkareiden suureen valikoimaan. Niitä nimittäin löytyy kaikissa malleissa ja kaikissa väreissä ja mikä parasta, edullisin hinnoin. Mä ihastuin erityisesti noihin armeijanvihreisiin numero 19:sta kenkiin, todella kauniit! 🙂

booztale

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14

Boozt.comin alessa huomio kiinnittyi klassikkojen määrään. Löytyi kauluspaitaa niin tyköistuvana mallina kuin rennompana mallina, klassista tikkitakkia, palmikkoneulepuseroita ja kauniita mekkoja. Myös asustefriikille oli valikoimaa vaikka millä mitalla, kuinka suloinen onkaan muuten tuo keltainen tai valkoinen pieni laukku?

linkit kaupallisia linkkejä.

X