Xenia's day

Kuulumisia ja asiaa blogien tulevaisuudesta

Teksti: Xenia

Heräsin eilen aamulla kukonlaulun aikaan kun pojan huoneesta alkoi kantautua höpinää. Kurkkasin kelloon ja olin järkyttyä kun tajusin sen olevan vasta 5.30, mutta muistin sit, että nythän käännettiin taas kelloja taaksepäin, eli aika normaaliin aikaan koitti herätys siis täällä. Koko eilinen tuntui tuon yhden vaivaisen tunnin vuoksi about kaksi kertaa pidemmältä päivältä, saatiin ihan uskomattoman paljon aikaiseksi ulkona pihatöissä. Siinä mielessä tuo kellojen vääntäminen on kyllä hyvä. Tänäkin aamuna herättiin jo ennen kuutta ja ehdin jopa jumpata pojan kanssa ennen kuin vein heitä päiväkotiin. Nyt kyllä väsyttää ja on jostain syystä aivan järkyttävä nälkä. Menee kyllä kroppa ihan sekaisin tällaisesta.:D

Miten yksi tunti voikin muuttaa ajantajua näin paljon?

Tää viikonloppu tuntui muuten aika tyngältä kun sekä perjantai, että lauantai vietettiin visusti koulunpenkillä, mutta toisaalta, minkä määrän inspiraatiota siitä aina saakin. Sain nyt ekat kotitehtävät takaisin ja olin kovin iloinen kun sain molemmista parhaan arvosanan. Toisaalta sillä ei ole niin väliä, sillä tärkeintä on se palaute, mistä voi oppia entisestään. Samalla teen täällä suunnitelmaa meidän sijoitusasuntojen rakentamiseen, joka on nyt vihdoin ja viimein alkanut. Toiveena olisi saada seinät pystyyn ennen kunnon talven tuloa, jonka jälkeen alkaa sit sisätyöt ja mun osuuteni hommista eli sisätilojen suunnittelu. Samalla teen nyt sisustussuunnitelmaa myös ulkopuoliselle asiakkaalle ja yritän saada logohommia pläänättyä oy:tä varten. Periaatteessa ei mitään valtavia muutoksia, mutta suuri harppaus kohti sitä omaa unelmaa.

PA190102

Muutimme siis entistä Evechic Oy:tä nyt toisen nimiseksi ja sen alle sijoitettiin pari aputoiminimeä jakamaan liiketoimintaa eri lohkoihin. Blogin pidän yhä toiminimen alla sillä se on pelkästään muhun liittyvä liiketoiminta ja sit kaikki muu; sijoitusasunnot, rakentamiset yms ja sisustamiset menee yhden yrityksen, mutta parin eri aputoiminimen alle. Yksi suunnitelma mulla on vielä tulevan varalle, mutta ehtihään sitä.  Tästä se kuitenkin lähtee liikkeelle!

PA190105

leggingsit: nämä

huppari: tämä &

t-paita: tämä (paras t-paita-malli mun makuun!)

Tämän kaiken myötä olen kuitenkin huomannut sen, että kahden erillisen blogin ylläpitoon ei riitä paukut, joten Baby Bear liittyy pian osaksi tätä blogia ja jotenkin järkevästi tulen perhejutut jakamaan täällä. Eli toisin sanoen pian on vaan yksi blogi, jonka alta löytyy kaikki eriteltynä. En ole ihan vielä päättänyt, että miten tuo jako tullaan tekemään, mutta toki sit kategorioita tulee lisää, eli voi lukea niitä itseään kiinnostavia juttuja aina sen mukaan.

Samalla haluaisin nyt kysyä teiltä, että mikä teitä kiinnostaa? Nämä päähännättömät höpinät, kauneus, sisustus, ruokavalio ja terveys, perhejutut vai vaatetus? Arvostan todella mielipiteitänne! Kommenttiboxissa on sana vapaa!

Kuvituksena erään päivän kotiasua, joka meikäläisellä oli myös työasu. Se ihminen, joka väittää ettei leggarit ole housut on niin väärässä.:D Jos ei muuta, niin ainakin kuvista voi päätellä sen, ettei meikäläisen blogi todellakaan kuulu muotiblogien alle..:D

Mitä ihaninta ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Pakko muuten hehkuttaa, että parkkeerasin just ekaa kertaa meidän autokatokseen. Jihuu!

Lue myös

X