Xenia's day

Kuulumisia ja villasukkahousuja

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Huomenta taas täältä lumipyryn keskeltä. Viikonloppu meni vielä normaaliakin nopeammin kun lauantaina oli läheopetusta koululla ja täten jäljelle jäi vai yksi vapaapäivä. Tuli preppailtua ruokaa tulevalle viikolle ja sen lisäksi tilasin lapsille vähän vaatetta ja kenkää meidän reilun kuukauden päästä häämöttävää lomaa ajatellen.

Tämä aamu alkoi mittauskäynnillä ja kävin siinä samalla kaupassa kun ohi ajoin. Menin siellä tattareiden keskellä ihan sekaisin ja ostin kauhean kasan kaikkia eri vaihtoehtoja riisille/perus pastalle/kaurahiutaleille. Olen itseasiassa tehnyt nyt lähiaikoina tuorepuuroni tattareihin ja chiaan ja sekoittanut ne kunnon kookosmaidon ja soijamaidon kanssa. Super hyvää ja pitää nälkää pidempään kuin perus kaurahiutaleet.

Olen nyt muuten yrittänyt kiinnittää enemmän huomiota siihen, etten söisi mitään minulle sopimattomaksi huomattuja, mutta silti terveellisiä ruokia. Etenkin sipuli ja monet happamat ruuat eivät ainakaan tällä hetkellä sovi minulle. Sen sijaan olen keksinyt vaikka mitä tapoja maustaa mun terveellisiä mössöjä ja viimeksi olen lisäillyt tuorepestoa vähän joka paikkaan. Todella hyvää!

P1230259

On ollut myös kiva huomata se, että kunhan syön tarpeeksi, ei minulle tule samanlaisia sokerihimotuksia. Tummaa suklaata olen kyllä syönyt, mutta sen sokerisempaa en ja sen huomaa olossa. Olen nukkunut nimittäin tosi paljon paremmin. Pari päivää sit aloitin myös raudan, sillä mulla on sellainen fiilis, että hemoglobiini ja rauta saattaisivat olla hieman alhaalla. Ainakin olo on sama kuin silloin kun näin on viimeksi ollut. Parin viikon päästä mulla on tähän liittyen verikokeet, joten sit ollaan vielä viisaampia.

Kaikkein ylpein olen kuitenkin siitä, että olen oikeasti pysynyt siinä, että juon vain kupin kahvia aamulla. Sen lisäksi olen kaiken lisäksi pyrkinyt siirtymään kofeiinittomaan teehen, joten käytännössä mun kuluttama kofeiini on aika järkevä nyt. Toki tummassa suklaassa on kofeiinia, mutta ei sitä tule syötyä älyttömiä määriä. 🙂

P1230242

Nyt torstaina mulla on puolestaan ensimmäinen akunpunktio, jota odotan innolla. Jännä nähdä sen vaikutukista omana hyvinvointiin niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Kerron teille sit lisää kunhan olen ollut siellä!

Kuviin liittyen sen verran, että olen löytänyt mun talven pelastajan. Nimittäin villasekoitesukkahousut. Mulla on aina ollut tosi helposti palelevat jalat, joten kun päälle pukee vielä ylipolvensukat pysyy kintut varmasti lämpiminä. Ei ehkä -20 asteen pakkasissa, mutta tuollaisissa hieman lauhemmissa talvikeleissä! 🙂

Mä ostin nämä kashmirsekoitesukkikset ja merinovillasekoitesukkikset ja täytyy sanoa, että mun uusi kylmien säiden suosikki on löytynyt. Suosittelen lämpimästi! 🙂 Ylipolvenvillasukat löytyy puolestaan täältä. Ovatkin olleet käytössä nyt lähes päivittäin!<3

Nyt tekemään lounasta ja sit lisää töitä. Mitä ihaninta talvisen viikon alkua teille kaikille!<3

Lue myös

X