Xenia's day

Kuulumisia, kenkien myyntiä ja asiaa täydellisistä nahkahousuista

Teksti: Xenia

Moikkamoi. Mikä ihana ilma tänä aamuna onkin ja olo on kuin olisi saanut kofeiinia suoraan vereen. Ihan uskomaton vaikutus auringolla vai onko se sit se pikkuhiljaa vaikuttava rauta. Oli mikä oli, otan tämä fiiliksen avosylin vastaan.

Täällä on nyt monta rautaa tulessa samaan aikaan ja muutaman viikon takaiseen olen saanut jotain päätöksiäkin tehtyä. Ensinnäkin olen etsimässä nyt toimistoa tästä Porvoosta, joka on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty kun haluan olla vanhan kaupungin kupeessa. Toki tuo tila olisi sit myös mun studio, joten haluan sen olevan just eikä melkein.

Inspiraatiota on ihan älyttömästi, mutta nyt huomaa sen, kuinka aikaa ei oikeasti ole toteuttamaan kaikkea. Ennen lapsia voi illatkin painaa töitä jos siltä tuntuu, mutta nyt heidät toki priorisoi etusijalle ja päivien aikana sit painetaan.

Otsikkoon viitatakseni olen käyttänyt pidempään tekonahkahousuja ja etsinyt oikeita nahkahousuja ja kokeillut todella monia yksilöitä. Parhaimmat ovat ehdottomasti olleet Malene Birgerin Elenasoo housut, jotka olen ajatellut hankkia, mutta halusin ensin kysyä onko siellä jotain, jolla olisi moiset kaapissa, mutta joille ei tule tarpeeksi käyttöä. Olisin halukas ostamaan koossa 34! 🙂 Nämä ovat aika reilua kokoa sillä 36 (eli normaali kokoni) pyöri päällä ja onnistuin änkemään takamukseni 32:seen. Tuota 34 kokoa ei tietenkään kaupassa ollut, mutta googlailin hieman ja netistä niitä löytyy ja muuten hyvin vaihtelevissa hinnoissa. Joissain kaupoissa nuo ovat normaalihinnaltaan melkein 150€ enemmän, mikä on ainakin mun mielestäni aika suuri ero.

No joo. Mutta jos siis jollakin on nämä tulossa myyntiin niin huudan hep jo valmiiksi.

Ja nyt kun päästiin käytetyn tavaran ostoon ja myyntiin, niin mulla olis parit kengät myynnissä. Mä vähän luulen, että mulle on käynyt se raskauden ajan jalan koon kasvu pojan jälkeen, sillä muutamat tytön ja pojan välillä vielä sopineet kengät tuntuvat nyt epämukavilta ja siksi niille ei oikein ole tullut käyttöä.  Alla kuvat kengistä, jotka olen myymässä. 🙂

P3260186

Rupert Sanderson Malone malli koossa 37. Hyvä kunto. Kävelty sen verran vähän, että korkolappujakaan ei ole tarvinut koskaan vaihtaa. 🙂 Nämä vastaavat kokoaan. Laatikossa lukee OVH 435 puntaa.

P3260179

Jimmy Choo Baxter kiilakorkonilkkurit. Koko on 37,5 ja ovat todella hyvässä kunnossa. Ovh noin 550€.

Tarjouksia voi laittaa [email protected]

Huomenna illasta sit loput kamat kirppikselle, en arvokkaampia juttuja viitsinyt myydä siellä. 🙂

Ihanaa tiistaita kaikille!

Lue myös

X