Xenia's day

Kuvia päivästä

Teksti: Anna.fi

Käväisin tänään pörräämässä kaupungilla ja parin tunnin liikunnan jälkeen nälkä alkoi painaa, joten oli palattava kotiin. Tällä kertaa tehtiin taas tomaattista jauhelihakastiketta ja aivan mielettömän hyvää oli.

J paistoi 400 g paisti jauhelihaa, lisäsi mustapippuria, sitruunapippuria ja oregano/basilika sekoitusta, yhden tomaattipyreen ja reilu puoli purkkia ruokakermaa. 🙂 Siihen päälle vähän parmesan raastetta ja kulinaristinen kokemus on valmis. 😀 Näissä ulkoiluvaatteissa liikuin tänään..

Tänään teki jotenkin mieli pistää paljon vaaleaa päälle. Kaipa sekin menee lähestyvän kesän piikkiin.. 😀 Noi farkut on muuten parhaat mitä mulla on ikinä ollut. Noi on siis h&m:ltä pari kuukautta sitten ostettu ja aivan täydelliset. Ne on pehmoista materiaalia ja istuu aivan mielettömän hyvin. Olen nyt lähiaikoina todennut, että mulle ei oikein sovi muiden edullisten ketjujen farkut ollenkaan. Ginan farkut litistää mun takapuolen aivan littanaksi oli koko mikä hyvänsä. Zaran farkuissa mulle jää puolestaan sellainen pussi tohon etupuolelle. Onko muilla samoja havaintoja?:D Jeps, mutta kävelin Zaraan sisään ja äkkäsin, että jo pitkään himoitsemastani jakusta on tullut lisää kokoja.. Pistin sen sovituskopissa päälle…

..ja hemmetti kun se istui hyvin! ;D En voinut muuta kuin ottaa sen mukaan. Tuo on aivan täydellinen yhdistettynä mihin tahansa farkkuihin tai esim valkoisiin housuihin. Pohdin pitkään tuon ja yhden toisen jakun välillä, mutta ajattelin repäistä ja ottaa värikkäämmän. Kerranhan sitä vain eletään. 🙂 Vähän luulen, että tosta muodostuu aikalailla yksi lemppareimmista. Aika jees sikäli, että jos on tylsä päivä niin iskee vaan tuon päälle, niin ei ole kyllä enää tylsä sen jälkeen. Mikä on teidän kevään/kesän hittijuttu? Eli joku sellainen juttu, mikä on ollut pakko saada tai olette hankkimassa sitä?

Nyt ollaan katsottu jääkiekon mm pronssipeli ja kohta ollaan lähdössä kaverille katsomaan Suomen ja Ruotsin välistä finaalia ja näissä tunnelmissa mennään..

Nyt kannustetaan suomi voittoon eiks je??!! 😀 Olisi nyt kyllä jo Suomen vuoro voittaa!! 🙂 Hauskaa iltaa teille kisakatsomoiden ääreen! 🙂

Lue myös

X