PA110039 PA110046 PA110056 PA110064 PA110070

neule: The White Company

housut: Bubbleroom (nämä)

kengät: Adidas

takki: H&M

laukku: Mulberry

Jotenkin tässä oli tuollainen parin viikon suma kaikkea mahdollista. Oli flunssaa, unettomuutta ja varmaankin näiden kahden edesauttamana myös hieman levottomuutta ja jännitystä, mutta tässä viikon aikana se on lauennut. Liekö sit syynä jo kolmet hyvät yöunet ja niistä johtuva optimistinen fiilis, mutta pidän tästä ilosta nyt ehdottomasti kiinni!

Viikonloppu on vielä lähes kokonaan edessä ja mulla on jotenkin tosi lämmin olo. Tilailin juuri muutama minuutti sit meille paljon polttopuita talveksi ja ajattelinkin, että tänään illalla sytytetään takkaa ensimmäistä kertaa sitten viime talven. Miten rentouttavaa tulen katsominen onkin, etenkin jos tietää, että aamulla saa olla rauhassa eikä ole kiire mihinkään. Ajattelin tän lisäksi ottaa lasillisen punaviiniä (tämä on muuten mulla merkki talvesta, en voisi kuvitella nauttivani punaviintä kesällä!!) ja nauttia samalla myös suklaata. Meillä on Marabou Premiumin kanssa yhteistyö vielä jatkumassa ja nämä uutuudet vasta jotain ovatkin, niistä lisää myöhemmin. Pitää piilotella noita jonnekin kun mies varmaan söisi kaiken ennen kuin ehtisin niitä kuvailemaan, en yhtään ihmettelisi. 😀

Tän viikonlopun kalenteri on ihanan suunnittelematon ja ajatuksena olikin pyhittää aikaa perheen lisäksi myös pihalle, joka kipeästi kaipaa haravointia. Tyttö kysyikin aamulla kauniisti, että onhan meillä harava myös pikkuveljelle kerta tytölle viime vuonna hankittiin vastaava lastenkoossa, pinkkinä tietysti kerta hän sai päättää.   Tuo ajatus meidän nelikuisesta pojasta haravoimassa on kieltämättä aika hauska ja sai hymyn heti aamusta huulille. Voisin muuten kirjoittaa tyttäreni letkautuksista vaikka kirjan. Ne jutut on nimittäin aivan älyttömän hauskoja ja muun muassa eilen tyttö pohdiskeli ääneen sitä että daddyn pitäisi rakentaa pinkki talo minulle ja hänelle ja sit veli ja daddy voi jäädä asumaan tähän siniseen taloon.  Lisäksi hän kertoi minulle aivan silmät kirkkaina siitä kuinka krokotiilit syö joulupukkeja ja oikeasti krokotiilit tuovat lahjoja meille jouluna. Melkoinen mielikuvitus hänellä. Ja minä tietysti nyökkäilen silmät pyöreinä ja myötäilen tyyliin: ”Eikä?!”, ”Hirveetä” jne..

Toissapäivänä käytiin muuten näyttämässä pienimmän korvia lääkärillä kun hänen nuhansa on tässä aikalailla yhtäjaksoisesti kestänyt jo yli puolet hänen elämästään. Ei kuitenkaan ollut mennyt korviin ja pojan nähtyään lääkäri tokaisi, että luulee, että hänellä on öisin nälkä kun on sen verran iso kaveri. 😀 Me ollaan annettu kokeiltu nyt soseita etten ole 24/7 imettämässä yötä päivää ja sitä myöten täysi zombi kun unen päästä en saa koskaan kiinni syöttövälien ollessa niin lyhyitä. Ja voi kyllä. Nyt näyttää yöt tähän mennessä paljon paremmilta,  pari syöttöä viiden sijaan. 😀

Tänään joka tapauksessa on paljon asioita, joista olen todella iloinen ja nyt niistä kymmenen jakoon:

  • Pojan väläyttämä hymy, joka sulattaa sydämen
  • Tytön juttujen kuuntelu. Miten ihania lapset ovatkaan?!
  • Tulevan illan herkuttelu. Ei tarvitse kokata lainkaan, mitä luksusta!
  • Raitis ilma aamulenkillä. Miten ihanaa aikaa syksy onkin?
  • Koko viikonloppu on edessä ja ajattelin pitkästä aikaa kaivaa yoga-appin esiin. Yläselkä kaipaa hieman huomiota
  • Greyn anatomia! En ole mikään suuri tv:n katsoja, mutta päädyimme pitkästä aikaa sen pariin ja jatkoimme siitä mihin jäimme. Vitsit miten hyvä sarja se onkin!
  • Hyvin nukutut yöunet. Kaksi kertaa lähes 4 tunnin pätkä ja mä olen kuin uudestisyntynyt!
  • Lähes tyhjä pyykkikori ja illalla pujahtaminen puhtaisiin lakanoihin. Paras tunne koskaan!
  • Viikonlopun tekemiset ja lenkit perheen kesken. Mä olen täysin koukussa mun ja pojan aamulenkkeihin, viime viikosta olen tainnut kävellä yhteensä lähes 60 kilometriä. Paras liikuntamuoto, joka on samalla paras rentoutumiskeino koskaan!
  • Ensi viikonlopun deitit mieheni kanssa. Ei ollakaan oltu pelkästään kaksin vielä missään sitten vauvan syntymän. <3

Alla viikonlopun huikeat alekamppikset:

Kuvituksena asua reilun viikon takaa. Poika halusi kans kuviin. 😀

Mukavaa alkavaa launtaita teille kaikille!<3

X