Xenia's day

Lähipäivien fiiliksiä

Teksti: Anna.fi
Olette varmaan huomanneet, että mä olen melkoisen innostuvaa ihmistyyppiä. Tulevat matkat ja elämä ylipäänsä saa mut hymyilemään, ja tottahan toki, mun oli oltava luonteeni mittainen nainen tälläkin kertaa. Voi morjesta, näkisitte sen wordin mikä mulla on pakkaamista varten tai sen yksityisen ryhmän, mikä perustettiin Monan kanssa Facebookkiin vaan siksi, että ei unodeta mitään erityisen tärkeää. Mä istuin eilen sohvalla ja kävin tarpeellisia juttuja läpi tähän tyyliin:
”Lentokoneessa haluan olla mukavasti(silmälasit, oloasu, converset, kirja, ipad, niskatyyny). Ensimmäisenä aamuna  nousen ylös sängystä, pesen kasvot (kasvojen pesuaineet ja rasva) ja hampaat (hammastahna ja harja). Alan meikkaamaan (piilolinssit ja meikit) ja laitan tukan (suoristusrauta, adapteri, tupeerausharja, lakka). Jos mennäänkin salille ensin (salikamat), pitää sen jälkeen pestä tukka (shampoo, hoitoaine, muotoilutuote). Sitten kaupungille (vaatteita). Jos sataa (sateenvarjo), jos paistaa aurinko (aurinkolasit), mutta entä jos kengät hankaa ja tulee rakkuloita, tai muuten vaan pää, silmät tai maha kipeäksi (burana, rakkolaastarit, hiilitabletit, maitohappobakteerit, silmätipat). Ulkona voi olla tuulista (takki ja huivi), mutta pienillä kengillä pärjää (balleriinat ja avokkaat). Päivän päätteeksi mennään hotellille ja otetaan hetki iisisti (oloasu ja hyvä pokkari) ja tehdään blogihommia (tietokone, laturi, kamera, laturi). Välillä käytän instagrammia (puhelin ja laturi). Illalla mennään istuskelemaan (mekko, clutch). ”
Joopajoo, hyvä minä! 😀

Olin myös eilen J:lle hyvä tyttöystävä ja aloin tekemään lihamakaroonilaatikkoa..

Otin reseptin Myllyn parhaan sivuilta, mutta muokkasin sitä vähäsen. Käytin enemmän jauhelihaa kuin ohjeessa, jonka lisäksi heitin munamaidon joukkoon emmental juusto! 🙂

Kylläpä tällainen perinteinen kotiruoka onkin hyvää!! 🙂

Sen lisäksi sytyttelin kynttilöitä ja fiilisteltiin syksyä..

ja naurin ajatuksesta, että kohta ollaan Monan kanssa lentokoneessa matkalla NYC:iin, I’m so excited!!!! 🙂
Onko kukaan muu yhtä outo?? 😀

Lue myös

X