Xenia's day

Lahjakortin voittajaa ja aamiaista

Teksti: Anna.fi
Lahjakorttikisaan osallistuneita oli huikea määrä, voi kumpa voisinkin saada muutaman ylimääräisen lahjakortin teille jaettavaksi. No, kilpailuja tulee aina lisää.. Tällä kertaa Random.org valitsi voittajaksi Jonnan kommentillaan..

”Käyttäisin sen LBD:hen!!! Jos minulla olisi pikkumusta vaaterekissä roikkumassa, olis tämäkin pikkujoulukausi pelastettu. Tällä hetkellä kun ei rahaa ole, ja vaaterekki pursuaa kirkkaita kesäisiä kukkamekkoja, niin hieman ahdistaa, että mitähän sitä pikkujouluihin päällensä pukisi. Jos voittaisin lahjakortin, lupaisin käyttää sen täydelliseen pikkumustaan, jotta mulla ei olis enää IKINÄ vaatekriisiä juhlien alla!!”

Onneksi olkoon, olen laittanut sulle mailia. 🙂

Sitten toisiin aiheisiin. Ostettiin eilen kokeilumielessä kaupasta tällaista leipää..

Muuten monijyväleipää, mutta siihen on lisätty proteiinia niin, että sitä on 22g/100g. Hiilareita ei ole vähennetty, mutta enpä minulla ole niiden poistamiseen mitään syytäkään. Tämä maistuu todella paljon paremmalta kuin Karppinen ja teinkin aamiaisen tästä leivästä..

Nyt katsotaan luonto-ohjelmia ja sitten yritän alkaa katsomaan J:lle vinkkejä mun synttärilahjaan. 🙂 Mun pitää kuulemma tehdä lista kaikesta mitä voisin haluta, hauskaa. 😀

Nyt ihanaa sunnuntaita kaikille! 🙂

Lue myös

X