Xenia's day

Laivalle

Teksti:

Me lähdetään huomenna tytön kanssa ensimmäistä kertaa laivareissulle Tukholmaan! Aloin tuossa äsken tekemään itselleni listaa siitä mitä pitäisi pakata laivalle mukaan ja lista senkun kasvaa kasvamistaan.. Ensinnäkin tietysti vaatteet, pesuvälineet yms. Mutta sen lisäksi oma peitto ja tyyny, uninallet, särkylääkettä ja yskänlääkettä (on ollut yskäinen again) ja ties mitä. Matkasänkyä en meinaa tosin ottaa, laivalla on kuulemma jotain pinniksiä mutta ne ovat 10 kiloisille, ovatko ne siis todella pieniä? Todennäköisesti tyttö saa siis nukkua alapedissä ja rakennan jonkun vallin siihen eteen ja pistän paljon pehmuketta maahan jos sattuisi sieltä kierähtämään. Eipä ne alapedit nimittäin korkeita ole..
Maanantai vietetään siis Tukholmassa kiertäen ja kaartaen joten tässä tuli nyt tällainen pidennetty viikonloppuloma meille kaikille. Tosi kiva kylläkin, kävin jo googlettamassa ja laivalla pitäisi olla paljon tekemistä myös perheen pienimmille!
P1010053

Naurattaa jo ajatus siitä kun meidän matkatavarat näyttää varmaan siltä että oltaisiin muuttamassa laivalle. Mikä siinä onkin että lapsen kanssa matkustaessa sitä pakkaa kaikkea mukaan, ihan vain varmuudeksi. Olen ilmeisesti sitä koulukuntaa, joka uskoo siihen että jos tavarat ovat mukana, niitä ei tarvitse ja jos ne jäävät kotiin, tulee niille varmasti sellainen tarve ettei uskoisikaan.
Tuleeko teille mieleen mitään hyviä vinkkejä laivamatkustamiseen lasten kanssa? Onko teidän taaperot muuten kärsineet matkapahoinvoinnista? Sääennusten mukaan ei pitäisi olla mitään sen kummepia tuulia, mutta you never know.
Tänään kuitenkin vappuillaan eli leikitään tytön hienon tiikeri-vappupallon kanssa. Tuollaiset erikoisella tavalla liikkuvat esineet jännittävät selvästi tyttöä ja hän käy aina välillä palloa nykäisemässä ja juoksee sit jännittyneesti kikattaen pakoon. Tiikeri oli kuitenkin selvä valinta prinsessojen ja heppojen joukosta. <3
Mukavaa vappua teille kaikille! Minkäslaisia suunnitelmia teillä on?

Lue myös

X