PC150067 PC150063 PC150055 PC150057 PC150070

neulemekko: H&M (tämä)

takki: Burberry (*vastaava)

laukku: Mulberry (*vastaava)

kello ja rannekoru: Paul Hewitt (tämä & tämä)

kengät: Tamaris (*nämä / *samantyyppiset )

Neulemekot etenkin ylipolvensaappaiden kanssa taitaa olla se juttu tänä talvena. Koska kyseessä on erittäin mukava ja lämmin trendi, päädyin minäkin hankkimaan omani, tähän mennessä jo kaksin kappalein. Toinen vilahti päälläni Tallinna postauksessa ja tässä nyt tämä ihka ensimmäinen neulemekkoni, joka on aivan täydellinen! Siinä on poolokaulus, malli on rento ja materiaali lämmintä. Ensi kerralla haluan yhdistää sen siihen Tallinna postauksen beigeen takkiin, uskon että toimisi sellaisenaan todella hyvin!

Arvatkaa mitä muuten tein eilen? Maalasin vessan ja kodinhoitohuoneen seiniin pari eri maaliesimerkkiä. Mietittiin jo silloin muuton aikoihin että olisi kiva laittaa noihin huoneisiin jotain muuta kuin tätä yleisväriä ja nyt miehen rakentaessa kirjahyllyä innostuin oikein toden teolla. Alakerran vessaan haluan jotain hieman tummempaa, se on ehkä vähän vaisu tuollaisenaan. Ja kodinhoitohuoneeseen puolestaan hieman väriä valkoisten kaappien ja harmaiden/hiekanväristen laattojen kaveriksi. Mitään todella kirkasta ei todellakaan, sellaisia klassisia sävyjä kuitenkin. Ai että, laitoin jo tuossa miehelle viestin, että voinko aloittaa jo illalla. Kumpaankin huoneeseen löytyi nimittäin mieleinen sävy. Laitan sit kuvaa lopputulemasta kunhan olen maalauksen tehnyt. Ja toki myös kirjahyllystä, joka nousee kovaa vauhtia!

Me todella tykätään laittaa kotia, monia muitakin uusia suunnitelmia tähän liittyen on meneillään ja meidän unelmani olisikin tulevaisuudessa sijoittaa asuntoihin, jotka remontoida ja myydä sit eteenpäin, verollisena tietysti, Suomessa kun ei myyntivoittoverolta vältytä kuin sen parin asunnon suhteen, joissa niissäkin pitää asua se pari vuotta.

Kohta pitäisi aloittaa siivousta, yritän saada tyttöäkin innostettua mukaan vaikkapa pölyjen pyyhintään. Olisi nimittäin ihana vaihtaa vuotta täysin puhtaassa kodissa! Eilen käytiin uudenvuoden ruokaostoksilla ja päädyttiin hyvin yksinkertaiseen menuuseen nimittäin nakkeihin ja erilaisiin salaatteihin, kasviksiin ja dippeihin. En yksinkertaisesti jaksa alkaa kokkaamaan joulun jälkeen, joten helpolla mennään. Ostettiin myös muutama ihan pieni ilotulite, jotka ajateltiin tytön iloksi sytyttää jo joskus ennen hänen nukkumaanmenoaan. Sen lisäksi illan ohjelmassa on takkatulen loimua ja saunomista. Veljeni tyttöystävineen tulee tänne, joten pienellä porukalla tänä vuonna!

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Sorry, postauksesta tuli melkoinen sillisalaatti, mutta koittakaa saada selvää! Sillä välin kysyn teiltä kuitenkin että oletteko te löytäneet jo oman neulemekkonne ja jos kyllä niin mistä? Entä kiinnostaako teitä edelleen nämä kotijutut?

*kaupallisia linkkejä.

 

X