Xenia's day

Lämmin pooloneule & asiaa viikonloppuherkuista

Teksti: Xenia

Pooloneule saatu: Pura Finland

Palasin just pojan varhaiskasvatuskeskustelusta ja täytyy sanoa, että ei kyllä tullut mitään uutta. Omaa tahtoa löytyy, mutta on hän silti kiltti. Mun pieni poikani. Oli aika liikuttava näky kun lähdin kotiin ja oli siellä pihalla aavistuksen vielä isoissa sadekamppeissaan. Milloin mun pieni vauva kasvoi noin isoksi? <3

Täällä valmistaudutaan hetken aikaa kotona koneen ääressä, ennen kuin lähden toimistolle tuossa puolen päivän maissa. Iltapäivä kuluukun palaverissa ja muutamia ehdotuksia tehdessä ja sen jälkeen pitäisi mennä kaikkien muiden kanssa samaan aikaan kauppaan. Pohdinta käykin kovana sen suhteen, mitä sitä tekisi mieli syödä. Haluaisin tehdä jotain hieman erilaista, mutta ihan rehellisyyden nimissä pizza kiinnostelisi kovasti. On ollut aika haipakkaviikko, eli toisin sanoen pohdin täällä sitä, pitäisikö antaa itselleen pieni breikki ruuanlaitosta tänä iltana?

Ruokapohdintojen lisäksi käyn pääni sisällä jokaviikonloppuista kamppailua siitä, mitä herkkua sitä tekisi mieli. Mä olen ehkä vähän outo, mutta mun mielestä viikonloppuun ja vapaaseen kuuluu myös itsensä hemmottelu. Toki sitä tekee myös viikolla, mutta viikonloppuostoksia ei ole varmaan koskaan tullut tehtyä ilman jotain namia. Silloin tuntuu, kuin jotain perustavanlaatuista uupuisi viikonlopusta. Tämä pätee myös leffateatteriin, jonne ei voi mennä ilman jotain naposteltavaa. Muita sieluntovereita?

P8220594P8220632P8220634

Neule: Pura Finland (tämä, XENIASDAY koodilla 15%:N alennus 15.9 asti!)

laukku: Fendi

mekko: H&M

kengät: Bubbleroom

Nukuin viime yönä huonosti kun meidän ilmastointi taisi olla säädettynä liian lämpimälle. Mä olen huomannut sen, että kaikkein ideaalein lämpötila nukkumiselle on noin 21 astetta ja vähänkin lisäasteita ja mulla on kuuma. Toisaalta siinä ei ole kyllä mitään logiikkaa kun istun nytkin tässä alakerran 23 asteessa villapaita päällä. Kaipa sitä vaan unissaan hikoilee jne.

Tämä päivä siis saattaa olla mielenkiintoinen kun jo nyt alkaa tuntumaan se uupumus mikä väkisinkin seuraa huonosti nukutun yön jälkeen. Kahvin voimin kun ei pitkälle pötkitä jos unettomuus on väsymyksen syynä ja muutenkin näen kahvin vaikutuksen lähinnä mentaalitasolla – paitsi tietenkin jos erehdyt nauttimaan kupillisen joskus kuuden jälkeen illalla. Se on nimittäin ainakin mun kohdalla iso virhe. 😀

Tällekään viikonlopulle ei ole juurikaan suunnitelmia, joten luulen, että mennään samalla kaavalla kuin viime viikonloppuna. Rennosti ja tehden juuri sitä, mitä mieli tekee. Mutta sitä ennen pitää kyllä tehdä päätökset ruokapuolen suhteen ja tänään ei nyt vaan tule mitään mieleen.

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Laittakaa muuten jotain herkkuruokia kans jakoon, inspistä kaivataan!

Lue myös

X