Yleinen 12.4.2011

Lämmin salaatti

Teksti: Anna.fi

Voi nam, tää oli herkkua, joten pakkohan oli tulla laittaa tämä resepti teille.. 😉 Annos näytti siis kokonaisuudessaan tältä..

Ja sitten ohjeiden pariin. Uuni pistetään lämpiämään 225 asteeseen. Viipaloidaan oman maun mukaan tomaattia, sipulia, valkosipulia ja vuohenjuustoa uunipellille (myös paprika passaisi, mutta meillä ei ollut sitä). Sitten heitetään vaikka jotain siemeniä/pähkinöitä vielä perään. Sen jälkeen vähän öljyä päälle (meillä öljysumutin) ja mustapippuria. Sitten vain uuniin vajaaksi kymmeneksi minuutiksi. Sinä aikana kun pelti on uunissa, valmistetaan salaattipohja eli kurkkua ja salaattia (ja mitä vain ikinä haluaakaan). Kun kaikki on uunista valmista, kaadetaan salaattipohjan päälle. Ja oli muuten aivan älytöntä!! ;D J bongasi tämän reseptin pastanjauhantaa blogista, ja teki mulle tätä yksi päivä, ja nyt oli pakko tehdä lisää..Tää on yhtä hyvää, ellei parempaa kuin se perinteinen kana-vuohenjuustosalaatti. Tätä tullaan kyllä tekemään paljon, kun on se hulluilta päiviltä ostettu köntti vuohenjuustoa vielä puoliksi jäljellä.. Nyt suihkuun ja sit sänkyyn lukemaan! 🙂 Kauniita unia! <3