elämä

Lämmin

25.1.2016 Teksti: Xenia

On ehkä väärin kuvailla tätä ilmaa lämpimäksi, mutta lähestulkoon siltä se tuntuu viime viikkojan jäätävien astelukujen jälkeen. On outoa, ettei koiraa ulkoiluttaessa tarvitsekaan enää toppahousuja ja paksuinta takkia villavälikerraston kera, vaan ulos voi lähteä vain takin päälle heittämällä. Aika siistiä!

Tuossa viikko sitten oli kuitenkin vielä kylmempi, joten lenkille lähtiessä sai kaivaa lämpimän takin päälle. Tässä ei palele sitten millään, mutta myönnän että välillä fantasioin tästä samasta takista haalarina..
P1170859P1170857
P1170836P1170889

Lämpimästä puheen ollen. Oltiin eilen käymässä matkamessuilla ja saatiin roimasti ideoita häämatkaamme varten. Yksi nousi kuitenkin ihan ylitse muiden ja tällä hetkellä tehdäänkin selvitystyötä tuohon liittyen. Kohteeksi nousi siis ensin safariloma Tansaniassa ja siitä sit Sansibarille lököilemään vajaaksi viikoksi. Ollaan joskus puhuttu että tämä on sellainen juttu mikä halutaan tehdä mutta oletettiin hintojen olevan aivan törkeitä, joten ei käynyt edes mielessä niitä tutkailla. Väärässä kuitenkin oltiin, toivottavasti löydettäisiin meille hyvä kombo! 🙂 Onkos siellä ketään safarimatkalla olleita tai Sansibarilla löhöilleitä?

ps. Max ansaitsi ihan oman kuvansa kun on niin hieno poika. Huomatkaa mun hienosti trimmaama häntä.. Onneksi Max ei ole turhamainen.

Lue myös

Suosittelemme