Yleinen

Lämpörullat & Uusi luomiväripaletti

17.12.2018 Teksti: Xenia

Puhuin jonkun aikaa sitten lämpörullista ja olihan mun jouluostoksilla käytävä sellaiset itselleni hankkimassa. Päädyin pienen googlettelun jälkeen Remingtonin H9100 rulliin, jotka löytyvät esim täältä.  Ja onneksi näin tein, lopputulos oli nimittäin juuri sellainen kun kaipasinkin. Kauniit laineet ja kivasti volyymiä! Ostin itselleni myös uuden Urban Decayn numero 3:sen paletin sillä olin punertavien värien perässä. Kuvien meikissä mulla onkin nimenomaan tätä uutta palettia, joka on mielestäni värien puolesta todella kiva siinäkin mielessä, että sen värit korostavat silmien omaa sävyä.

PC140362PC140371

Olin pessyt hiukset edellisenä iltana ja lisännyt lämpösuojaa, joka on myös muotoilutuote samalla. Rullat lämpeni ihan älyttömän nopeasti ja laitoin niitä hiuksiin ehkä 5-10 minuuttia ihan ekalla kerralla. Pidin rullia päässä noin 30 minuuttia ja lopputulos kesti koko päivän. Volyymiä näillä tuli ihan eri tavalla kuin raudalla, joten juuri sitä mitä mä kaipasin.

PC140379
PC140390
PC140419PC140443

Tykkään tällä hetkellä todella paljon vetää puolet hiuksista taaksepäin pienellä klipsillä. Harjaan tukan vaan rennosti taaksepäin eli tukkaa ei tarvitse edes tupeerata ennen klipsin lisäämistä!

Kylläpäs muuten onkin tukka tummentunut nyt syksyllä tai ehkä se on osittain myös iästä johtuva asia. Onko siellä muilla tukka tummentunut vanhetessa tai esimerkiksi lasten saannin jälkeen? Voikohan hormonit vaikuttaa tähänkin?

PC140481

Tuo meikkipaletti on kyllä aivan ihana. En ole mikään kova meikkaaja ja tämän enempää mulla harvemmin on, mutta nämä Urban Decayn luomivärit ovat tosi helppoja laittaa ja häivyttää. Kauniita perussävyjä kaikille! 🙂

Nämä rullat lähtee kyllä mukaan Englantiin, sillä nämä päässä voi olla vaikka hieman pidempäänkin ja laittaa meikin siinä samalla valmiiksi.

Onko nämä lämpörullat kenellekään teistä tutut?

Xenia

Instagram

  • Can’t wait for summer! It feels like this winter has lasted for two years🤔😁 #readyforsummer

xeniasday

Kommentit (11)

Kauniit 🙂 mikä tämä lämpösuoja siulla on? 🙂 🙂

Ihana toi neule! 😍 Mistä se on?

Se on The white company! 🙂

Onpa kauniit kiharat❤️ itselläni on myös lämpörullat mutta mulla on niin paljon tukkaa että ne ei riitä mun päähän 😂 ja sit taas jos laitan paksumman osion niin se ei kiharru nätisti. Suoristusraudalla pystyy tekemään kauniit kiharat mutta en koskaan jaksa kihartaa ku jos niistä haluaa nätit, kestää hiuksien kihartaminen joku tunnin 🙄 joten kiharat ei siis itsetehtynä ole mun juttu.

Sulla on kyllä todella kauniit hiukset ja ihailen aina sun kiharoita ❤️

Tarttet kaksi pakettia! 😀

Noita rullia on ilmeisesti kahta kokoa tuossa pakkauksessa, joten mihin kohtaan päätä laitoit isot rullat ja mihin pienemmät? 🙂

Mä laitoin paksumpia alle ja pienempiä päälle, mutta luulen, että järkevämpää olis tehdä toisin päin! 😀 Tai itseasiassa en nyt tiedä, onko kellään kokemusta?

Ihan tyhmä kysymys ehkä..mutta miten niitä kuumia rullia oikein laitetaan päähän? 🙂
Eikö siinä pala sormet? Entä polttaako päänahkaa?
Kuten huomaat, minulla ei ole minkäälaista kokemusta lämpörullista!
Kestääkö kiharat paremmin kuin raudalla tehtynä?
Nuo olis niin kätevät, kun kihartumista odotellessa vois tehdä muuta..

Ei ne niin kuumat ole. Ideana onkin nimenomaan se, että pienempää lämpöä jakautuu pidempään hiukseen jolloin tulos on kihara. Kihartimellahan se lämpötila on huomattavasti korkeampi ja sitä rautaa vaan käytetään hiuksissa! 🙂 Mulla pysyi aika samalla tavalla kuin raudalla tehtynä, lopputulos oli vaan enemmän volyymi! 🙂

Sulla on kyllä niin ihanat hiukset! Kiharat on kauniit myös 😊 Mulla on lämpörullat, eri merkkiset kyllä. Sillon tällön tulee laiteltua, mutta en tiedä johtuuko hiuslaadusta vai mistä, mutta kiharat ei oikein meinaa pysyä.

Laitatko alle jotain muotoilutuotetta? Mulla se vaikuttaa aika paljon! 🙂

Kauniit 🙂 mikä tämä lämpösuoja siulla on? 🙂 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *