Xenia's day

Lämpörullat & Uusi luomiväripaletti

Teksti:
Xenia

Puhuin jonkun aikaa sitten lämpörullista ja olihan mun jouluostoksilla käytävä sellaiset itselleni hankkimassa. Päädyin pienen googlettelun jälkeen Remingtonin H9100 rulliin, jotka löytyvät esim täältä.  Ja onneksi näin tein, lopputulos oli nimittäin juuri sellainen kun kaipasinkin. Kauniit laineet ja kivasti volyymiä! Ostin itselleni myös uuden Urban Decayn numero 3:sen paletin sillä olin punertavien värien perässä. Kuvien meikissä mulla onkin nimenomaan tätä uutta palettia, joka on mielestäni värien puolesta todella kiva siinäkin mielessä, että sen värit korostavat silmien omaa sävyä.

PC140362 PC140371

Olin pessyt hiukset edellisenä iltana ja lisännyt lämpösuojaa, joka on myös muotoilutuote samalla. Rullat lämpeni ihan älyttömän nopeasti ja laitoin niitä hiuksiin ehkä 5-10 minuuttia ihan ekalla kerralla. Pidin rullia päässä noin 30 minuuttia ja lopputulos kesti koko päivän. Volyymiä näillä tuli ihan eri tavalla kuin raudalla, joten juuri sitä mitä mä kaipasin.

PC140379 PC140390 PC140419 PC140443

Tykkään tällä hetkellä todella paljon vetää puolet hiuksista taaksepäin pienellä klipsillä. Harjaan tukan vaan rennosti taaksepäin eli tukkaa ei tarvitse edes tupeerata ennen klipsin lisäämistä!

Kylläpäs muuten onkin tukka tummentunut nyt syksyllä tai ehkä se on osittain myös iästä johtuva asia. Onko siellä muilla tukka tummentunut vanhetessa tai esimerkiksi lasten saannin jälkeen? Voikohan hormonit vaikuttaa tähänkin?

PC140481

Tuo meikkipaletti on kyllä aivan ihana. En ole mikään kova meikkaaja ja tämän enempää mulla harvemmin on, mutta nämä Urban Decayn luomivärit ovat tosi helppoja laittaa ja häivyttää. Kauniita perussävyjä kaikille! 🙂

Nämä rullat lähtee kyllä mukaan Englantiin, sillä nämä päässä voi olla vaikka hieman pidempäänkin ja laittaa meikin siinä samalla valmiiksi.

Onko nämä lämpörullat kenellekään teistä tutut?

X