xenia's day

Lancome perfecting make up primer

Teksti: Anna.fi
Mulle kävi vähän hassusti kun viikko sitten matkustin Englantiin. Mun piti käydä ihan vaan katsomassa Helsinki-Vantaan Tax Free myymälää ja ostaa pari pientä juttua, mutta poistuin sieltä kassi täynnä kosmetiikkaa. Yksi näistä jutuista on Lancomen perfecting make up primer.

Mä olen käyttänyt jo iät ja ajat suurimmaksi osaksi Lancomen teint miracle meikkivoidetta. Sen lisäksi mulla on käytössä muitakin meikkivoiteita, mutta tämä on kyllä ehdottomasti ylitse muiden. Joka tapauksessa. Teint Miracle on mielettömän hyvä tuote, mutta varsinkin kesällä mun kasvot alkaa helposti kiiltelemään sitä käytettäessä. Niinpä kyselin ihanalta myyjättäreltä neuvoa tähän vaivaan ja hän suositteli tätä Lancomen öljytöntä primeria, joka on täydellinen pohja meikkivoiteella. Primeri pitää meikin paikallaan, kiillon kurissa, ja mikä parasta, tasoittaa ihoa jo ennen meikkivoiteen levitystä.

Mä testasin tätä saman tien tax free myymälässä kämmenselkään ja se tunne oli jotain mieletöntä. Ihosta tulee sileä ja samettinen, ja meikkivoide levittyy kuin unelma tän päälle. Nyt viikon tätä käytettyäni en osaisi enää olla ilman. Vasta nyt tajusin, mihin todella hyvä primeri pystyy! 🙂

Onko muilla kokemuksia tästä tuotteesta?

Lue myös

X