xenia's day

Lancome Teint Visionnaire?

Teksti: Anna.fi
Mitä meikkivoiteeseen tulee, oon kokenut kaikkein parhaimmaksi mulle nimenomaan Lancomen meikkivoiteet. Pitkään suosikkina on ollut Teint Miracle ja silloin tällöin käytössä myös Lancomen Teint Idole Ultra 24 h. Nyt mua kiinnostaisi uutuustuote, Lancomen Teint Visionnaire.
Lancomen sivuilla kerrotaan Tein Visionnairen sisältävän kaksi toisiaan täydentävää tuotetta; meikkivoiteen ja peitevoiteen. Tämän meikkivoiteen sanotaan peittävyydessä olevan jotain noiden kahden edellä mainitun väliltä, ja itseasiassa se on juuri sitä mitä haenkin. Välillä haluaisin vähän peittävämpää lopputulosta, mutta Teint Idole Ultraa käytettäessä peittävyys on melkeinpä liikaa. Testasin tätä pikaisesti lentokentällä kämmenselkään ja levittyvyys oli hyvä ja peittävyys loistava, ilman pakkelimaista lopputulosta. 
Lisäksi meikkivoide sisältää erityistä molekyyliä, jonka kautta ihon pitäisi päivä päivältä näyttää kauniimmalta. Onko kellään kokemusta tästä meikkivoiteesta? Toimiiko se? Onko iho heleän näköinen sitä käytettäessä? Onko teillä kokemuksia muista Lancomen meikkivoiteista, ja jos on, niin miten tämä uutukainen eroaa niistä?
kuvat: http://www.beautyscene.net

Kertokaahan mielipeitä, tekisi mieli ostaa tuota ensi kerralla kentällä mentäessä! 🙂

Lue myös

X