Xenia's day

Lancôme

Teksti: Anna.fi
Sain eilen aivan mahtavan paketin, joka sisälsi Lancômen uutuustuotteita. Tästä jos mistä olin innoissani, sillä en ole tähän mennessä joutunut pettymään heidän sarallaan. Paketti sisälsi seuraavia juttuja..

Teint Idole Ultra 24 H

Meikkivoide lupaa nimensä mukaisesti 24 H:n täydellisyyden iholle. Tällä luvataan virheetön, mattapintainen iho, joka on virheetön aamusta iltaan, ilman maskimaista tunnetta. Silti, meikkivoideen luvataan sulautuvan ihoon täysin, ja näyttävän siten luonnolliselta.

Meikkivoiteen luvataan kestävän pitkiä päiviä ja lämpötilan vaihteluita pitäen kiillon kurissa. Miellyttävän ja raikkaan voiteen luvataan levittäytyvän helpommin kuin koskaan aikaisemmin sulautuen ihoon täydellisesti.

Hypnôse Star

Uusi katseenvangitseva maskara, jonka innovatiivisesti muotoiltu harja hyväilee ripsiä, lisää niiden tuuheutta ja tekee niistä superkaarevat Hollywood tyyliin. Ripsistä tulee pitkät, mustat ja kiiltävät.  Sen häikäisevän upea sävy on saatu aikaan mineraalipigmenteillä, joihin on yhdistetty valoa heijastavia öljyjä. Mustaan väriin on lisätty kimalletta, joka tuo katseeseen hohtavuutta.

La vie est belle

La vie est belle, elämä on kaunista, ja tämä tuoksu on todella hyvä!! Myyntipisteisiin tämä tulee parin viikon kuluttua, joten käykäähän tuoksuttelemassa!! 🙂

Ja niitä omia kokemuksia yhden käyttökerran jälkeen..

Tässä mulla on siis sekä Teint Idole Ultra 24 H meikkivoidetta, että Hypnôse Star ripsiväriä. Meikkivoide on peittävämpää kuin Teint Miracle, mutta sulautuu silti ihoon täydellisesti. Sävy oli aivan täydellinen (040), ja koin, että iho oli todella tasaisen näköinen. Mä sekoitin tähänkin voiteeseen pikkasen sitä Lumenen heleyttävää, ja toimii loistavasti. Mielestäni tämä on loistava tuote iltameikkiin tai pidempiin päiviin, sekä tietenkin silloin, kun haluan pikkasen enemmän peittävyyttä. Todella positiivinen yllätys!

Ripsari toi todella sitä tuuheutta ja väriä ripsiin, ja erotteli ne kivasti. Minä, joka yleensä olen ollut kovin pessimistinen eri ripsareiden suhteen, huomasin todella eron muihin ripsareihin verrattuna, ja se on jo jotain. Tykkäsin kovasti tästä uudesta harjasta, jolla oli todella helppo levittää väriä!! Omat ripset alkaakin pikkuhiljaa palautumaan pidennyksistä, ja siksi uuden ripsarin kokeilu onkin jo hauskaa hommaa!:)

Tuoksu oli mun mieleeni! Tarpeeksi voimakas ja mausteinen, olematta kuitenkaan liian makea. Todellinen syys- ja talvi tuoksu! 🙂 Olen hirveän huono selittämään tuoksuja ja mun mielestä tuoksujen kuvailuista ei saa juuri mitään irti. Nenä kertoo kaiken, joten käykää ihmeessä tuoksuttelemassa tätä!:)

Sellaisia juttuja. Onko joku teistä kokeillut jo joko tätä meikkivoidetta, tai uutta ripsaria? Mitä tykkäsitte?

Lue myös

X