P8240127 P8240124 P8240132

Olen heti alusta alkaen ollut sekä tyttäremme, että pojan kohdalla sitä mieltä, että kaikkein tärkeintä ihon ja hiustenhoidossa on se, että tuotteet ovat mahdollisiman kevyitä ja luonnollisia. Sain muutaman tuotteen blogin kautta testiin ja ihastuin niihin sen verran paljon, että halusin niistä teillekin vinkata.
Kyseessä on Weleda luonnonkosmetiikka -brändin tuotteet, joista meidän saamat on suunnattu eritoten lapsille. Ylläolevat Weleda 2 in 1 Shampoo ja Body Wash saippuat ovat tyttäremme suuressa suosiossa, hänen suosikkituoksunsa on Very Vanilla. Myönnän, että olen muutaman kerran ”lainannut” itse tuota lively limeä, se voittaa mun suihkusaippuan mennen tullen ja on ihanan raikas, mutta kuitenkin kevyt tuoksultaan. Täydellinen niin lapsen (kuin aikuisenkin) iholle.
Kolme muuta tuotetta ovat olleet puolestaan vauvan ”käytössä”. Weleda Body lotion on nimensä mukaisesti vartalovoide, joka kosteuttaa jos vauvan iho on kuiva, mikä hyvin usein on asian laita ihan vauvan elämän alussa kun lapsiveteen tottunut iho tuodaan kuivaan ympäristöön. Weleda Nappy Change Cream on mun henkilökohtainen suosikki, jota käytän vaippa-alueen lisäksi muissakin ihopoimuissa jos ne näyttävät herkistyneiltä. Niitähän nimittäin riittää. On kaula, kainalot, polvitaipeet, vaippa-alue ja niin edelleen. Ensin pesen hellästi, sit taputtelen kuivaksi ja lopuksi lisään vähän voidetta.  Näiden lisäksi sit ilmakylpyjä tilanteen mukaan ja tietysti poimujen pesu ja kuivaus vähintään kerran päivässä. Siitä on meidän vauvan ihonhoito tehty.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tämä Weleda Baby Calendula baby Oil, jota lisäilen välillä kylpyyn tai vaihtoehtoisesti käytän sellaisenaan joko kuiviin poskiin tai ihon puhdistukseen pumpulilapun avulla. Poimuihin kertyvä kuiva iho ei välttämättä lähde vedellä ainakaan helposti, mutta tällä tavalla lähtee. Itseasiassa sain tämän idean sairaalasta eräältä kätilöltä, en ollut koskaan ennen edes ajatellut että baby oilia voi käyttää ihon puhdistukseen. Suosittelen kokeilemaan!
Sellaisia tuotteita tällä kertaa kokeilussa. Minun mieltäni lämmittää se ajatus, että tuotteet ovat luonnonmukaisia ja jo kokemuksen perusteella sopivat sekä vauvan, että vähän vanhemmankin lapsen iholle!<3
Ihastuin niin kovin näihin, että kysyin Weledalta josko voisin arpoa teille yhden Weledan kids tuotepaketin, joka sisältää kolme eri tuoksua  2 in 1 shampoista ja yhden Weledan Baby tuotepaketin, joka sisältää white mallow body lotionin ja nappy change creamin sekä baby oilin. Osallistua voitte vain kommentoimalla alle kumman paketin haluasitte ja mitenkä te suhtaudutte lasten ja vauvojen ihonhoitoon. Aikaa osallistua on viikko eli 12.9 asti! 🙂

X