Xenia's day

Lasten kevätpukeutumista

Teksti: Xenia

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

Nyt on ehditty oleilla ja käydä ulkoilemassa ihan urakalla ja odotan jo suuresti sitä aikaa kun ei tarvitse enää pukeutua paksuihin kerroksiin ja villapukuihin. Tänään itseasiassa onkin jo paljon lämpimämmät kelit ja uskon, että parin viikon päästä eletään jo ihan koko ajan +10 asteen tienoilla!<3 Kevät on kyllä ihanaa aikaa, eikä sitä vähennä mitenkään kaikki mitä tällä hetkellä tapahtuu.

yhteistyökumppanillani Ellokselle on nyt tullut Áhkká-merkki, joka myy teknisiä vaatteita niin lapsille kuin aikuisille. Ihastuin suuresti merkin kevyttakkeihin ja fleeceihin, jotka ovat meillä olleet aina suuressa käytössä niin yksin kuin toisten vaatteiden alla ja esim kuoritakin alle fleece tai kevyttoppis sopii todella hyvin tuoden lisälämpöä. Mieheni aina vannookin kerrospukeutumisen nimiin ja tässä on erinomainen esimerkki siitä. Jos tulee liian lämmin, voi yhden kerroksen riisua ilman, että paleltaa. Alla omia suosikkejani sekä meidän lasten valintoja.

elloskids2Oranssi takki / kuoritakki / softshell housut

Tyttö rakastui nuderoosaan ja poika siniseen. Oranssi oli mun mielestä kanssa ihana, mutta annan päätösvaltaa värien suhteen heille – minä päätän sit puolestaan sen miten lämpimät vaatteet minäkin päivänä laitetaan. Hinta-laatu on näin ensikoettamalta erittäin hyvä ja fleecet ovatkin päässeet jo ihan tosikäyttöön. Takit odottelevat vielä aavistuksen lämpimämpiä kelejä.<3

elloskidstummaroosa fleece / sininen toppis / sininen fleece / nuderoosa toppis

Nämä tulevat menemään kivasti myös Suomen kesässä. Vähintään iltaisin on usein sen verran koleaa, ettei t-paidalla enää pärjää, vaikka muuten lämmintä olisikin. Jos näitä olisi ollut ihan minikoossa, olisin ostanut sellaisetkin, joskin värivalinta olisi tuottanut päänvaivaa. Ehkä oranssi olisi ollut siihen sit hyvä vaihtoehto! <3

Te saatte koodilla 415414 33%:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista, mukaan lukien brändit sekä lisäksi koodilla saa 5%:n extra-alen jo alennetuista tuotteista.  Koodi on voimassa 31.3 asti!

X