Tää päivä on ollut jotenkin vähän turha. En oo saanut mitään aikaseksi ja sit stressaan vaan enemmän, enkä varmasti saa mitään aikaseksi. Ajattelin nyt suosiolla jättää ton semman teon huomiselle, jos vaikka inspis iskisi sitten, tai muuten vain yön aikana keksisin kaiken. 😀 Käväistiin tänäänkin lounaalla Vapianossa..

Mä söin salaatin jättikatkaravuilla, nam! 🙂

Suosittelen tuota paikkaa kyllä kovasti, ainoana miinuksena on se, että täysjyväpasta on ollut loppu aina kun J on tuolla käynyt (eli about 10 kertaa). Mutta, puitteet on viihtysät ja ruoka maistuu, nehän niitä tärkeimpiä juttuja on. 🙂

Sitten kellokilpailuun, jossa palkintona on siis tämä klassinen Daniel Wellingtonin kello

Random.org valitsi satunnaisen voittajan Daniel Wellingtonin kellosta kisattaessa ja voitto osui tällä kertaa seuraavalle henkilölle:

Lisa kommentillaan

Hei!! Tykätty 🙂 Löysin blogilistalta jo vuosi sitten. Maailman paras blogi!! Ihanaa viikonloppua!
Onneksi olkoon sinulle, kurkkaappahan sähköpostiin, niin saan kellon postiin mahd. pian! 🙂

Vaikka en kelloa voinutkaan kaikille lahjoittaa, niin Daniel Wellington halusi tarjota teille alekoodin, jolla saatte -15 % heidän nettisivujensa valikoimasta. Koodi on dtwq426 ja heidän nettisivuilleen pääsette tästä.

Nyt alan herkuttelemaan Fazerin suklaalla, nam! 🙂 Ootteko maistanut tätä suklaata:

jos ette, niin kipinkapin kauppaan, on meinaan aivan taivaallista! 😀 Namnamnam!! 🙂

Käväisin Nellyllä tsekkaamassa uutukaisia ja vähemmän uutukaisia ja käyn suurta kamppailua noiden bikineiden kanssa. Odottaako Miamiin vai ei.. 😀

Onko edes upea tuo maximekko. Jos hinta olisi ollut vähän pikkuisempi, niin olisi lähtenyt mukaan. Nellylle tämän 15 %:n kerta-aleen oikeuttavan alekoodin (XENIA) hyödyntämänä shoppaamaan pääsette TÄSTÄ.

Nyt rentoilua, ja lisää rentoilua. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille1<3

sisältää mainoslinkin.

X