Xenia's day

Lauantai lukemisia

Teksti: Anna.fi

Olenpas ylpeä itsestäni. Sain kun sainkin luettua koko tälle päivälle varatun alueen vaikka meinasi uni tullakin muutamaan otteeseen..Päivällä käytiin salillakin, eli tehokkuus on ollut päivän avainsana..Tämännäköisenä käytiin salilla, kaupassa ja kävelemässä..

Kotimatkalla käytiin kaupassa ja sushihimoissani ostin tällaisen paketin..

Paketin sisältö oli tämännäköinen..

Ja se oli kuulkaas oikein toimivaa, eli suosittelen jos ei ole sushi ravintolaa lähellä, mutta kauppa löytyy! 🙂 Kauhistuin aluksi kun ohjeessa luki, että mikroon hieman alle 2 minuutiksi, mutta kun ohjeen mukaan annoin lämmön tasaantua viitisen minuuttia niin tuo oli todella herkullista! 🙂 Tuli taas nälkä kun näin nämä..Tuossa lukiessani lakkasin samalla kynnet tällä lumenen kiiltävän lopputuloksen antavalla kynsilakalla (sävy 26 jos jotakuta kiinnostaa)..

Tykkään tuosta sävystä kun se on tarpeeksi peittävä, mutta tuollainen kiiltävä kumminkin. Oletteko te muuten innostunut lakkaamaan kynsiä nyt kevään ja kesän kynnyksellä kirkkaammilla väreillä? Talvisin jotenkin pistää aina sitä perus nuden sävyä, mutta nyt jotenkin haluaa jotain extraa.. Mulla on tän kirkkaan pinkin lisäksi yksi oranssi korkkaamaton lakka, jota haluan kokeilla kyllä ensi kerralla.. 🙂 Mikä kirkas väri teitä miellyttää kynsillä?

Lue myös

X