Xenia's day

Lauantai

Teksti: Anna.fi
Mä olen ihan älyttömän hyvällä tuulella. Kävin kaupungilla ja hyräilin vaan koko ajan itsekseni. Kaiken lisäksi ystäväni on tulossa istumaan iltaa eli tyttöjen iltakin on vielä edessä, jippii! 🙂 Mun piti pysyä Zarasta kaukana, mutta epäonnistuin siinä. Seurauksena oli keventynyt lompakko, mutta todella tyytyväinen Xenia..

Tuota puseroa olen käynyt katsomassa useamman kerran ja nyt se lähti mukaan..

Samaten täydellisesti istuva musta perushame on ollut puutelistalla, mutta eipähän ole enää. Noi laskokset tekee siihen oman säväyksensä ja kangas on todella napakkaa ja paksua eli ei sellaista ohutta trikoota, josta näkyy kaikki läpi.

Noihan kävisi loistavasti keskenäänkin, mikäli klassinen kokonaisuus on mielessä. Mä ajattelin kuitenkin yhdistää tuon mustan hameen johonkin kirkkaamman väriseen puseroon ja tuon valkoisen puseron esim rennompiin farkkuihin.

Lisäksi tarvitsin mustan luomivärin rajausten vahvistamistarkoitukseen ja samalla ostin tuollaisen kauniin nuden koko luomelle..Ensimmäistä kertaa vierailin Kluuvin Inglotissa, ja täytyy sanoa, että on kyllä erittäin fiksu konsepti kyseessä.

Ja tässä hyvä badhairdayn pelastaja: letti ja pipo vedettynä syvälle päähän. Ulkona satoi lunta, joten muutenkin tuo oli oikein toimiva ratkaisu.

Takki: Stockmann
Laukku: LV
Kengät: Ugg
Huivi: Gant lastenpuoli
Pipo: Gina&Tricot

Nyt alankin tekemään ruokaa ja sitten suihkun kautta odottamaan ystävän saapumista. Pirteää lauantainjatkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X