Xenia's day

Leffa-arvostelua ja muuta pohdintaa

Teksti: Anna.fi
Kotiuduttiin juuri In time leffasta ja oli kyllä viihdyttävä. Ainoa häiritsevä tekijä oli se, että lounaan jälkeen juotu kahvi teki tehtävänsä ja puolet leffasta joutui pidättelemään. 😀 Leffa oli siis hauska, päätähtinään Justin Timberlake ja Amanda Seyfried..

Täydet pisteet naistähdelle täysillä juoksusta 15 cm korkokengissä, J:kin mainitsi siitä vielä erikseen leffan jälkeen. 😀 Ei mennyt rahat hukkaan, eli tehtävä suoritettu..

Pakko muuten sanoa teille kaikille anonyymeille, jotka jaksatte päivä toisensa jälkeen lytistää toisia, ettei onnistu tämän blogin kautta. Ymmärrätte varmasti sen minkälaisen kuvan te annatte itsestänne, enkä ikimaailmassa julkaise teidän kommenttejanne, en vain itseeni kohdistuvan arvostelun vuoksi, vaan myös siksi, että annatte melkoisen huonon esimerkin myös muille ihmisille. Tässä maailmassa on aivan tarpeeksi epävarmuutta ilmankin, että sitä väkisin yritetään kitkeä toisiin.

Edellinen ihan vain muistutuksen sanana ja niin pois päin. 🙂 Tuli vain tänään sellainen fiilis, että mitä parempi fiilis mulla on, sitä enemmän anonyymit yrittävät sitä lytätä ja se turhauttaa, koska minulle on opetettu, että toisen onni ei ole minun epäonneni. Muistetaan kunnioittaa toisiamme ja olla nyt oikeasti suvaitsevaisia muita kohtaan. Se, että minä tai muut tekevät asioita toisin kuin sinä, ei tarkoita sitä, että me tekisimme väärin. Me elämme täällä itseämme varten, emme muita, eikä meidän kuulukaan. Muistakaa siis ensi kerralla kaikenlaisia ”neuvoja” ja ”rakentavia kritiikkiä” ihmisen painosta antaessanne, oletteko te todella itse täydellisiä? Enkä puhu nyt ulkomuodosta (joka muuten kuuluu sille alueelle, mistä ei ole missään tilanteessa ok antaa sitä kuuluisaa rakentavaa kritiikkiä) vaan siitä, millaisia te olette ihmisinä.

Pakko laittaa vielä loppuun, etten ole vihainen, päinvastoin, halusin vain sanoa mielipiteeni julki. 🙂 Ihanaa illanjatkoa teille, monet teistä annatte mulle paljon iloa joka päivä, kiitos siitä!!

ps. nyt ruokaa, sitten rentoutumista viltin alla, huomenna onkin työpäivä, kivaa vaihtelua näin pitkän työvapaan jälkeen! 🙂

Lue myös

X