Xenia's day

Leffa-asu

Teksti: Anna.fi
Lähdin J:n kanssa katsomaan Nälkäpeli-leffaa ja syömään tällaisessa asussa. 🙂

Kylläpäs toi tukka töyhtöttää kummasti, mutta mikäs siinä, ei se niin justiinsa ole.. 🙂

paita, huivi ja jakku: Zara
farkut: Gina Tricot
kengät ja laukku: Miu Miu
aurinkolasit: Ray Ban
kaulapanta (haha): My Fiina

Tänään on muutenkin ollut aika tuottelias päivä. Ensin raivosin tunnin/pari kun mun copy paste ominaisuus ei toiminut. Asiaa auttoi kaikkien avonaisten ikkunoiden sulkeminen ja  koneen sammuttaminen ensimmäistä kertaa about kuukauteen (joo, laitan sen aina vain nukkumaan).

Sen jälkeen läksin salille, jossa tänään oli vuorossa alakroppa ja vatsa. Tein prässiä sellasilla painoilla, että jalat tärisi ja siihen päälle vielä kyykkyjä. Jos tällä ei nyt tule toi takapuoli kuntoon, niin millä sitten. 😀 Siihen päälle kävelin vielä 7 kilsaa, ja nyt olo on jokseenkin puhki. Täytyy katsoa, jos huomenna pitäisi vapaapäivän, että lihakset pääsee palautumaan.

Onneksi motivaatio on kohdillaan kun tässä koko ajan katselen matkoja lämpöiseen. Jos hyvin käy, niin voipi olla, että matka olisi edessä jo todella pian. 🙂

Oon muuten todennut, että voisin yhtä hyvin heittää vaa’an ikkunasta ulos. Se on niin turha kapistus kun vaan voi olla. Peili näyttää jo erilaiselta kuin kolme viikkoa sitten ja samaten mittanauha, mutta vaaka ei. Kaipa se on se lihaksiin kerääntynyt neste, kun joka paikka on jumissa. Älkäämme siis olko vaa’n orjia, se kun ei loppupeleissä kerro mitään. Laskettiin itseasiassa tuossa yksi päivä painoindeksi J:lle ja sen mukaan hän on ylipainoinen, vaikka rasvaprosentti huitelee siellä 5:n tienoilla. Eli käytännössä paljon treenaavilla, ja varsinkin miehillä painoindeksi on ihan turha keksintö. Pitäisi varmaan itsekin raahautua johonkin kehonkoostumusmittaukseen ja ottaa muutenkin kolesteroliarvot yms jutut selville. Mä kun kuitenkin pidän tähtäimessä ainoastaan sitä optimaalista tilaa ja terveyttä, enkä mitään laihuutta.

Onko joku teistä muuten käynyt kehonkoostumusmittauksessa? Entä oletteko ottaneet selville kolesteroliarvoja ynnä muita?

Kivaa illanjatkoa! 🙂

Lue myös

X