xenia's day

Lefkaksen ympäriajo

Teksti: Anna.fi
Ei ihan Ranskan ympäriajo, mutta tuli siitä kumminkin melkein sata kilometriä..Ensin yritettiin ajella sinne korkeimmalle vuorelle 1200 metrin korkeuteen, mutta mulla tuli pupu pöksyyn jo varmaan neljän sadan metrin korkeudella. Ne tiet oli yhden auton levyisiä eikä niissä ollut kaiteita ja yhdessä vaiheessa kun sanoin J:lle, et turvavyö kiinni niin se vastasi, että ei paljon auta siinä vaiheessa.. 😀 Jeps, mutta siis kuvia vuorelta..
Ylpeä auton lainaaja.. 😀

 Ja sitten matka jatkui Vasilikia kohti, joka on saaren eteläkärjessä..

 Sen jälkeen ajettiin pieniä teitä ja pienien kylien läpi kohti saaren länsipuolta, ja näissä kuvissa kimmeltää siis välimeri..

Sen jälkeen ajettiin yhdelle rannalle parkkiin, mutta siirrettiin se auto sit kumminkin aika kauas siitä parkkipaikasta alhaalla olevan kuvan otuksesta johtuen..


Mun piti tuon näkemisen jälkeen katsoa koko ajan maata, ettei vaan tule yllätyksiä.. Hyi!!

Sen jälkeen ajettiin Lefkadaan mistä on omaa postausta ja sitten saaren itäpuolta takaisin Nidriin..Matkalla pysähdyttiin hienossa hotellissa juomassa maailman hirveimmän makuiset kahvit..

Ajettiin vielä käymään tuolla yhdellä kukkulalla ja nappasin pari kuvaa niin maisemasta kuin erittäin ylpeästä ajajasta.. 😀

Päivä oli super onnistunut ja hauska, eli jos sinne olette menossa, suosittelen ehdottomasti vuokraamaan auton päiväksi tai pariksi! 😉


Lue myös

X