Xenia's day

Lempikoruni

Teksti: Anna.fi

Sainpas eilen inspiraation tentin jälkeen alkaa kuvaamaan jotakin, joten ajattelinpa näyttää teille lähietäisyydeltä napsittuja otoksia käyttämistäni koruista. Ensin kultaiset rannekorut:

Vasemmalla oleva nahkaranneke on Dubaista, Seuraavan Guessin koru, edessä mummolta rippilahjaksi saatu rannekoru ja takana vasemmalla tätini lapsuudessa saama koru, jonka hän on antanut minulle. Seuraavaksi hopeiset rannekorut. 🙂

Takana vasemmalla tätini vanha koru, jonka olen häneltä lahjaksi saanut, sitten on Espritin kelloni, edessä vasemmalla äidiltäni saama Nomination koru, johon hän on hankkinut aina lahjaksi lisäpaloja. Oikealla puolestaan ystävieni minulle synttärilahjaksi antama koru, johon on kaiverrettu nimeni. <3 Seuraavaksi vuorossa hopeiset kaulakorut.

Vasemmanpuoleinen on Glitteristä, ja oikeanpuolimmaisen Espritin helmikorun olen saanut veljeltäni lahjaksi. 🙂 Sitten kultaiset kaulakorut..

Vasemmanpuolimmainen Guessiltä ja oikeanpuolimmainen Juicy Couturelta (asos).. 🙂 Sitten korvakorut.

Kaikki varmaankin H&M:stä paitsi toiset oikealta Guessilta. Sitten vielä timanttinapit, jotka sain äidiltäni yo lahjaksi. 🙂

Sitten sormukset, jotka lähes aina päällä. 🙂

Helmisormuksen olen saanut äidiltäni, jonka hän puolestaan oli saanut omaltaan. <3 Vasemmanpuolimmaisen sain isältäni yo lahjaksi. 🙂 Tässäpä olikin kaikki käyttämäni korut, kaikki vähemmän tai enemmän tärkeitä. 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Lue myös

X