Sadepäivät on siitä hyviä, että silloin saa kotona paljon aikaiseksi, mutta myös huonoja, sillä silloin on liikaa aikaa roikkua netissä. 😀 On muuten lompakolle vaarallista puuhaa, varsinkin kun monessa nettikaupassa on jo alet käynnissä. 🙂

Tilailin tämän uutukaisen Nellyltä..

Tilasin tämän Sparkzin pikkumustan ihastuttuani sen peplum helmaan. Todella nätti mun mielestä! 🙂

Tämä Ax Parisin mekko oli myös pitkään mietinnässä, ja nyt mua ehkä vähän harmittaa, että en tilannut tätä sovitukseen. Mitäs te tykkäätte tästä? 🙂

Äh, miten upea tää Boss Orangen maximekko onkaan. Hintakin on vain sen verran nätti, että tämän osalta pitää tyytyä ihailuun..

Tämä Jeane Blushin mekko menee taas siihen kategoriaan: ”näyttää hyvältä muiden, mutta ei mun kropan mallin päällä”. Tosin se voi olla näitä oman pään sisälle sisäistettyjä juttuja, mutta jotenkin tuollainen malli korostaa käsivarsia, ja jättää vyötärön piiloon ja voin kertoa, että kädet ei oo mun lempiruumiinosani. 😀 Onko muilla tällaisia vaatemalleja, jotka olisivat niin kauniita, mutta ei teidän näkemyksenne mukaan toimi teidän päällänne?:)

hei, tänään on sadepäivä, joten en voinut olla kiinnittämättä huomiota rentoihin ja lämpöisiin kotiasu-uutuuksiin.. Tätä Sexy by Sweden settiä saa pinkkinä, harmaana ja mustana.

Kesäoloasuksi sopisi mainiosti tällainen samaisen merkin shortsiversio, jota löytyy pinkkinä ja mustana.

Viimeisenä vielä tämä simppelin mallinen mekko, jonka selkäosaan viehätyin suuresti. Club L:n mekkoa löytyy niin sinisenä  kuin punaisenakin.

Ihastuin tähän kimaltavaan statement koruun saman tien. Harmi vain, että mulla on näitä jo ihan liikaa.. 😀 Korun löydätte täältä.

Vähän sama juttu tämän statement korun kanssa. Aivan upea, mutta samantyyppinen löytyy jo. 🙂

Mikäs on teidän lempparinne?Mitäs tykkäsitte tuosta mun tilaamasta mekosta?? 🙂

ja hei, tämäkin kamppis loppuu tänään..

Mukavaa päivänjatkoa teille, mua väsyttää ihan pirusti tänään. Johtuisikohan tuosta sateesta?? 😀

sisältää mainoslinkin.

X