Mulla on jonkun verran niin huonossa hapessa olevia korkkareita että ei mitään rajaa. Viimeisen pettymykseni koin muutaman kuukauden vanhoissa Zaran korkkareissa, joidenka korko on taipunut käyräksi. Käsittääkseni korkokengissä ei ole painorajoja, joten melkoisen huono homma kun ottaa huomioon, etteivät kengät olleet edes edulliset. Niinpä aionkin heti loman jälkeen painua Zaraan ilman kuittia vaatimaan oikeuksiani. Muistakaa, että ns puolen vuoden säännön mukaan voitte valittaa, mikäli tuote menee rikki tuona aikana, mikäli sen kuuluisi kestää kauemmin ja sanoisin, että en lähde sieltä liikkeestä ilman palautettuja rahoja, sillä 100 €:lla kuuluisi saada laatua hemmetti sentään. :DD
No, joka tapauksessa, tässä nyt niitä korkkareita ja nilkkureita, joita käytän..
Zara (tummanruskeat kiiltonahkakorkkarit. Vikassa kuvassa näkee värin)

Zara 

Zara 

Zara

Christian Louboutin

Miu Miu

Sellaisia. Nyt kun katselen tätä, niin multa ensinnäkin puuttuu nudet korkkarit ja sitten jotkut värikkäät korkkarit. Ne ovat siis ostoslistalla kun lähdetään kaupoille Miamissa. 🙂 Täytyy kyllä sanoa, että mä olen lopen kyllästynyt siihen, että laatua ei saa aina edes rahalla. Mun mielestä on mahtavaa löytää suurinpiirtein ikuisuustakuun omaavia, klassisia tuotteita alennusmyynneistä. Jos mietitään esim sitä, että noi MiuMiun korkkarit maksoi puolet enemmän kuin Zaran käyräksi menneet, mutta voin väittää, että niillä tulee käveltyä pikkusen enemmän kuin muutaman kerran. Mä olen sitä mieltä, että laadusta voi maksaa, mutta silloin sen jutun pitää myös kestää. 😀 Parhaita esimerkkejä on mun äidin vanhat 70-80 luvun laukut ja huivit, jotka on kuin uusia. Niinhän sitä sanotaan, että köyhän ei kannata ostaa halpaa.
Tää on näitä ikuisuuskysymyksiä, mutta valintansa jokaisella. Mä panostan tiettyihin juttuihin, kuten takkeihin, laukkuihin ja nyt kenkiin, kun nuo edellä mainitut on hyvällä tolalla. Mutta, en panosta toppeihin, kun niitä saa ihan samanlaisina Hennesiltä ja samaten jotkut rennot 100 % puuvillaa olevat kauluspaidat on hyviä Hennesiltä. Muutama Hennesin juttu on puolestaan ihan susi jo syntyessään. Mulla on ollut niitä 14,95 maksavia kauluspaitoja pari ja molemmat on revennyt silityksen jälkeen vaikka silitin sallituissa rajoissa, WTF?! 😀 
Sama juttu farkuissa. Mä löydän erinomaisia yksilöitä Hennesiltä ja Ginasta, joten miksi maksaa niistä yhtään sen enempää. Nää on vaan niitä asioita, joihin kellään ei ole nokan koputtamista. Kukin ihminen arvostaa tietyt asiat omalla tavallaan. Joku panostaa housuihin, joku koruihin ja joku laukkuihin, mutta kukaan ei panosta mihinkään väärään. Nää on mielipideasioita, ja niitä mielipiteitähän on yhtä monta kuin on ihmisiäkin. 
Yksi asia mikä mua suuresti suututtaa on nämä ”suvaitsevaiset ihmiset”, jotka ensin sanovat, että muiden tekemiset on ihan ok, mutta sitten julistavat suureen ääneen etteivät itse tekisi ikinä niin ja näin. Mitä ihmeen suvaitsevaisuutta se on? Jos olet suvaitsevainen, sulle on aivan sama mitä muut tekee, eikä sun tarvitse puolustella itseäsi siinä samalla. 
En nyt tiedä mistä tää tuli, mutta tulipahan vähän kipinää tähän kenkäpostauksen loppuun. 😀
Kirjoitan tätä Suomessa, mutta toivokaamme, että tämän julkaisuhetkellä makaan auringossa (tai no itseasiassa nukun. :D)..
Mutta, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X